Hoppa till sidans innehåll

Sammanfattning av föräldramötet 18/9

16 OKT 2018 19:12
Här kommer en lite sen sammanfattning av föräldramötet vi hade 18/9. Vid frågor kan ni fråga ansvarig tränare eller mejla till This is a mailto link
  • Skapad: 16 OKT 2018 19:12

Borås Badminton Föräldramöte 18/9 2018

Här en kort sammanställning på vilka punkter som togs upp och vad som diskuterades på respektive punkter

 

# Hemsidan

Vi informerade om att klubben numer har ny hemsida och att den är fullt uppdaterad med riktigt bra information. Ta gärna för vana att alltid titta in på hemsidan om nyheter och allmän info om träningstider, ev inställda träningar, tävlingskalender, bilder mm.

www.borasbadminton.se

 

# Träning

Information om grupp fördelning gällande säsongen 2018/2019 samt tider och dagar. Vilka tränare är uppbokade på respektive dagar.

Oliver Blixt Johansson är ansvarig för träningar på måndagar

Håkan Hederen är ansvarig för tisdagsträningarna. Senior/junior träning sker med egna resurser

Onsdagar är Ulf Karlsson/Mats Jönsson ansvariga tränare (tills annan lösning ordnas)

På torsdags träningarna delar Heena Mistry/ Emilia Jacobsson/Emelie Andersson på ansvaret.

Vi redogjorde för de nya terminsavgifterna/medlems avgifter samt vad gäller för licenser och vad det kostar.

 

# Tävling

Det vore väldigt skoj om vi kan locka våra ungdomar/juniorer och seniorer till att testa på att spela fler matcher och tävlingar. Under hösten kommer klubben att ordna en intern nybörjar tävling där man får prova på hur det går till att spela match. Mer information om det kommer. Håll utkik på hemsidan och på informationstavlan i hallen.

Tävlingskalender finns upplagd på hemsidan. Är man intresserad av att komma ut och prova sina vingar så anmäler man sig till This is a mailto link Klubben har för avsikt att tidigt/säsong gå ut med ett antal passande tävlingar i vår närhet där vi får med oss tränare och arrangerar med hjälp av föräldrar samåkning i största möjliga mån. Redan idag nappade två föräldrar på att aktivt ta tag i uppgiften med att se över denna termins tävlingar. Mer information kommer. Håll utkik på hemsidan! Vid tävling gäller det att alla anmälda spelare har löst licens/säsong. Detta är en försäkring via badmintonförbundet som är obligatorisk. Klubben ombesörjer ansökan och sedan faktureras spelaren i efterhand. Klubben står för anmälningsavgift på 5 tävlingar/säsong. Antal utöver det står spelaren själv för.

 

# Klubbkläder

Från och med denna säsong har klubben nya klubbkläder från leverantören RSL. Plagg har funnits tillgängliga i klubbrummet för utprovning och påseende. Första beställning skickades in 14/10 och vi återkommer så snart plaggen är inkomna. Information om när plaggen är på plats kommer att finnas på både infotavlan samt på hemsidan.

Innan utleverans (som sker via hämtning i klubbrummet) fixar vi tryck på respektive plagg till en liten kostnad (inräknad i priset)

Tröja dam och herr 200kr

Shorts/Kjol 175kr

Jacka dam 325kr

Jacka herr 350kr

Långbyxor 300kr

Hoppas att så många som möjligt är intresserade att köpa de nya fina klubbkläderna.

 

# Årshjulet

Vi informerade och visade klubbens årshjul. En översikt på hur året inom Borås badminton ser ut och vilka aktiviteter/händelser som görs under respektive månad. Allt för att tydliggöra klubbens verksamhet. Snabbt konstaterar man att det finns det saker som klubben behöver hjälp med.

Några tänkta supporter grupper som önskas är:

Fika/Café fixar grupp

Tävlings support fixar grupp

Sponsrings grupp

Kan vi få ihop några frivilliga i varje grupp går arbetet smidigt och man kan lätt fördela uppgifterna sins emellan och självklart önska förstärkning vid behov. Ju fler vi är desto lättare/enklare/färre insatser krävs!

Kanske finns det förslag på fler arbetsgrupper?

 

Vi summerade kvällens möte och tackade alla närvarande för visat intresse.

Bra möte och väl mött i hallen framöver/

Föräldrar; ni glömmer väl inte att det på onsdagar mellan kl 19-21 finns möjlighet att komma och spela badminton med era barn eller tillsammans med andra vuxna för den härliga motionens skull!

 

// Ordförande: Ulf Karlsson, Kassör: Mats Jönsson

Ungdoms ansvariga: Håkan Hederén och Malin Johansson

Skribent: Emelie Andersson
Epost: Adressen Gömd

Vill du börja spela badminton?

Mer infomation hittar ni under fliken "börja spela" eller mejla oss gärna på This is a mailto link 

 

Postadress:
Föreningen Borås Badminton - Badminton
Bockasjögatan 2
50430 Borås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info