Hoppa till sidans innehåll

Uppstartsmöte 14 augusti

Uppstartsmöte 14 aug

11 JUN 2018 20:54
Nu böjar vi närma oss de sista träningarna för denna säsongen och det är snart dags för ett semesteruppehåll från badmintonbanan. Givetvis inte helt från träningen ;) Här kommer lite info vad som gäller i höst när vi drar igång igen.
  • Uppdaterad: 16 SEP 2018 15:39

Hej!

Nu böjar vi närma oss de sista träningarna för denna säsongen och det är snart dags för ett semesteruppehåll från badmintonbanan. Givetvis inte helt från träningen  ;) Här kommer lite info vad som gäller i höst när vi drar igång igen. 

 

Uppstartsmöte 14 aug

Den 14 augusti kommer vi att hålla ett uppstartsmöte för tränare/seniorer/ungdomar där vi går igenom vad som gäller för säsongen 2018/2019. Det är väldigt viktigt att man kommer på detta möte och skulle man inte kunna närvara vill vi att man meddelar detta i god tid innan.

Uppstartsläger 1-2 sept

Det kommer även i år att hållas ett uppstartsläger för seniorer och ungdomar där vi kickar igång säsongen och utvecklar teamkänslan. Detta är planerat till första helgen i september (1-2 sept) i Borås. Upplägg kommer vara som tidigare år där vi tränar i Lundbyhallen och äter lunch på Almenäs. Mer info kommer på uppstartsmötet.

För badmintonskolorna börjar träningen 3 september där vi kommer att ha ett föräldra/informationsmöte vid starten. Exakt tid och datum kommer meddelas senare. 

Trevlig Sommar Önskar Borås Badminton! =)

Skribent: Emelie Andersson
Epost: Adressen Gömd

Vill du börja spela badminton?

Mer infomation hittar ni under fliken "börja spela" eller mejla oss gärna på This is a mailto link 

 

Postadress:
Föreningen Borås Badminton - Badminton
Bockasjögatan 2
50430 Borås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info