Hoppa till sidans innehåll

Fiskeresa till Ulvsta 28 augusti 2008


Jag och Bo-Gunnar gjorde en utflykt till Ulvsta Fvo.

Den 28 augusti. Startade kl 09:00 och vi började fiska kl 10:00. Vi hamnade vi Stora Rönnåstjärn. Det var blåsigt och ganska otrevligt att flugfiska. Fick på några smårödingar som fick gå tillbaka. Sedan small det på en öring. Strax efter så högg en röding.

Vi fiskade runt tjärn. När jag kom tillbaka till kojan (vindskyddet) Provade jag med samma fluga som jag fick de andra på. En liten omkring 2 1/2 mm svart fluga med en rund kropp och grått hackel och trodde att jag fått en till liten röding, men det var en regnbåge på 7 hg. Det var en kille där som tyckte att det såg kul ut att fiska med flugspö, så jag gav honom spöt och bad honom att drilla in fisken, han lyckades så jag kunde håva den. Han tyckte att det var följsamt att drilla en fisk med flugspö. Och han var stolt.

Göte Engdahl

 

 

 

 

 

 

 

 

Uppdaterad: 07 JUN 2016 19:45 Skribent: Göte Engdahl

Swedbank 5387-5001

Medlemsavgifter

Vuxna 400:-/år

Fiske i tjärn ingår.

OBS! Viktigt! Ni som är nya medlemmar eller har betalat in medlemsavgiften och inte lämnat uppgift om adress, telefonnr och epostadress, måste skicka in dessa till This is a mailto link för att vi ska kunna skicka ut medl.kort, information m.m.

 

 

Postadress:
Föreningen Flugfiskarna - Casting
Tony Persson, Sågvägen 4
81493 Skutskär

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info