Hoppa till sidans innehåll

Föreningen Fornby Klint - Skidor

Nyheter i föreningen

2021-03-23
Vårvärmen kommer och det närmar sig att säsongen avslutas, kvällsåkningen torsdag 24 mars ställs in i förhoppning om att snön ska hålla bättre så vi kan avsluta säsongen i hel...
 
2021-02-26
Värmen har tagit hårdare på snön än vi hoppats, kvällsåkningen idag ställs in. Vi återkommer om det går att öppna på lördag.
 
2021-02-24
Värmen tar hårt på snön men vi siktar på att ha öppet hela sportlovet. Tiderna hittar ni under rubriken "Våra öppettider". Välkomna!
 
2021-02-12
På lördag 13 februari öppnar backen för säsongen! Välkomna mellan 11-16 Värmestuga och skidutlåning hålls stängda, fika och liftkort säljs genom ett fönster.
 
2021-01-19
Kylan vi fick räckte inte till för att tillverka tillräckligt med konstsnö för att kunna öppna backen den 30 januari. Vi återkommer med datum för öppning.

Fornby Klint

Kom till oss i vinter!

Vi har tre nedfarter, lätt, medelsvår och barn. Längsta nedfart är 375 meter. Vi har även en jättefin pulkabacke. Till toppen tar du dig med knapplift och i barnbacken finns en replift som är lätt att åka i för dom mindre barnen. Det finns en fin värmestuga med wc och servering. För er som vill stanna ute finns slogbod och grillplats. Vi har konstsnö. När snötillgången så medger finns det också längdspår på 2,5 km i anslutning till backen.

Postadress:
Föreningen Fornby Klint - Skidor
Andreas Hedin, Verkstadsvägen 19
77467 Horndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...

Se all info