Hoppa till sidans innehåll

Utebanorna


Välkommen att spela tennis på utebanorna vid Pinnevik.


Boka våra banor via nytt bokningssystem!

 

Vi möjliggör nu bokning och betalning av våra banor tillsammans med Sveriges ledande leverantör av onlinetjänster för racketsport, MATCHi.se. Via tjänsten kan du förutom bokning söka spelpartners på din nivå.


(För dig med iPhone finns det även en app på App Store för att leta lediga tider – observera att den kräver att du har ett login med sparade kortuppgifter på matchi.se för att kunna betala.)

 

Vad behöver jag göra och vad kostar det?

 

  • Gå in på matchi.se och registrera dina användaruppgifter (email+lösenord) följande text är direktadressen: http://matchi.se/registration/user
  • Pris per timma är 120kr. Spelar du mycket så köp 10-kort så bjuder vi på en timma! Allt finns på Matchi.se
  • Vet du om att du kommer spela mkt så lös medlemskap via matchi.se! Då spelar du obegränsat hela säsongen.
  • Har du problem med att ansluta dig, ring 0523-10445, 073-9267828 eller 0707698357, Så ser vi till att hjälpa dig!.
  • Mer ingående regler för spel på GCCs utebanor finns på vår anslagstavla på kiosken bredvid gamla idrottshallen (läs dessa)

 

Spela nu riktigt mkt tennis i sommar!

 

Glada Rackethälsningar

 

Gullmarens CC

 

(For english, please call +46 (0)523-10445)

 

Varför vi gör bytet: För en rimlig peng får vi en modern lösning med möjlighet till matchning, bokning och betalning i mobil, tidsbesparande administrativa funktioner samt kontinuerlig vidareutveckling av tjänsten. Detta betyder för dig som spelare att du enkelt kan se lediga tider var du än befinner dig samtidigt som du med samma inloggning kan boka tider på flera andra ställen runtom i landet (t ex i stora delar av Göteborg/Stockholm/Malmö med omnejd).

 

Bokning & betalning: Du kan boka och betala med betal-/kreditkort direkt online. MATCHi stödjer säkra betalningar där du kan välja att spara dina uppgifter för att slippa knappa in kortnr mer än vid första köpet. MATCHi stödjer även digitala klippkort, så kan du boka och betala med det istället.

Bokningsregler: Bokning kan ske max 2 veckor framåt i tiden. Avbokning för återbetalning – minus en reservationsavgift på 12,50 SEK om betalt med kreditkort – ska ske senast 6h innan bokad tid. Timman ska vara bokad innan man beträder banan via matchi.se skulle tjuvspel ertappas åker man på en extraavgift på 500kr.

 

Vad behöver jag göra?

 

Medlem med registrerad mejladress: Vi skickar/har skickat en aktiveringslänk till de mejladresser vi har i vårt register. (Får du inte mejlet var god leta i din ”spam”/”skräppost” för att se om det har fastnat där.) När du har klickat på länken kommer du till registrering där du väljer att skapa ett nytt konto om du inte har använt matchi.se tidigare, annars väljer du att logga in med befintligt matchikonto. Du får din medlemsstatus automatiskt därefter. Har du något problem så ring oss!

Medlem utan registrerad mejladress: Kontakta klubben med din mejladress så får du en inbjudan.

 

 

Uppdaterad: 04 APR 2017 09:40

Strandflickorna: Hotell precis vid tennisbanorna!

Strandflickornas_Havshotell_direktörskorna

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Föreningen Gullmarens CC - Tennis
Vikenvägen 3
45330 Lysekil

Kontakt:
Tel: 052310445
E-post: gullmarenscc2006@gma...

Se all info