Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Kanske dags att planera hur du eller din förening ska höja kompetensen i år?
 
Förberedelserna inför ett spännande, och än så länge något ovisst, 2021 är i full gång. Sprint & Paralandslaget är på plats i Lödde och bygger kapacitet inför årets tävlingar.
 
Multibreddlägret som skulle arrangerats i Nyköping Kristihimmelsfärdshelgen 2021 flyttas pga av Coronpandemin till samma helg 2022.
 
Det preliminära tävlingsprogrammet för slätvatten är nu officiellt! På tävlingssidan finns också en summering av grupparbeten som gjordens under Tävlingsarrangörsträffen.
 
Den aktuella remissen om krav på förarbevis för vattenskoter är nu besvarad av Kanotförbundet, Friluftsfrämjandet, Roddförbundet och Scouterna. I ett gemensamt remissvar stödjer vi förslaget.
 
Stand Up Paddle (SUP) är en av Kanotförbundets grenar, tillika en av världens snabbast växande vattensporter. För att ta bra steg framåt under 2021 bjuder vi in till en öppen dialogträff för alla SUP-intresserade, välkomna!
 
Vill din förening bli en av 5 föreningar som under 2021 får 15.000:- för att bedriva riktad verksamhet mot äldre och vara en del av projektet, Idrott för äldre?
 
Igår skickades motioner, med styrelsens tillhörande motionssvar, samt propositioner ut till SKFs 13 distrikt. Elva motioner och ett gäng propositioner ligger på bordet inför mötet den 20 mars.
 
Fördelningen av statens medel till Friluftsorganisationerna är nu klar. Kanotförbundet är en av 23 friluftsorganisationer som delar på det totala statsanslaget om 47,8 miljoner kronor.
 
En entusiastisk och miljöengagerad skara är nu redo att ta sig an det viktiga uppdraget att vara med och skapa en rörelse för hållbarhet inom idrott och friluftsliv.
 
Kommande helg 23-24/1 är det dags för Digital Arrangörsträff Slätvatten 2021 dit ca 30 personer är anmälda. Om du inte är anmäld men vill vara med på ett eller flera pass är det fullt möjligt att ansluta till träffen även om du missat att anmäla.
 
Som sig bör har kanotförbundets valberedning kollat runt bland de personer vars mandattid går ut i samband med Förbundsmötet den 20 mars. Nu är arbetet igång med att söka lämpliga personer till de platser som blir lediga, har du bra förslag?
 
Har ni inte skickat in er LOK-stödsansökan för andra halvan av 2020 är det hög tid att göra det nu. Senast den 25 februari ska ansökan vara inskickad via föreningens IdrottOnline-sida.
 
Nytt år och därmed ny omgång för att ansöka om Tävlingslicens, oavsett om du haft licens tidigare år eller inte. Licensen är ett måste för att få tävla i SKF:s tävlingar (och internationellt) och tecknas fr.o.m. det år den aktive fyller 17 år.
 
Kommande helg 16-17/1 är det dags för Digialt Kanotkonvent 2021 dit ca 50 personer är anmälda. Om du inte är anmäld men vill vara med på ett eller flera pass kommer det vara möjligt att ansluta till konventet även om du missat att anmäla.
 

  

Antidoping

 

 Pantamera

 

Hölsansfriskvårdscenter

 

 Gripen stiftelsen

Sparbanken boken

  

Coop logga

 

 Åsbohuslogga

 

 

 

 

Postadress:
Örkelljunga Rodd & Kanotklubb - Kanot
Andreas Engström, Öringstigen 3
28635 Örkelljunga

Besöksadress:
Örkelljunga Rodd och Kanotklubb, Abborrstigen 3
28635 Örkelljunga

Kontakt:
Tel: 0704159980
E-post: busen79@gmail.com

Se all info