Hoppa till sidans innehåll

Basketkonsulent sökes

27 NOV 2018 09:14
Vår nuvarande konsulent Anna Lodén flyttar söderut med familjen. Nu söker vi hennes ersättare som koordinator av barn- och ungdomsbasketen i Sveriges bästa basketstad. För mer information klicka på läs mer.
  • Skapad: 27 NOV 2018 09:14

Vi söker dig som brinner för barn- och ungdomsidrott. Du är utbildad idrottsledare eller har motsvarande kompetens och erfarenhet från arbete i föreningslivet. Det är naturligtvis ett stort plus om du kan basket men viktigast är dina personliga egenskaper och kunskaper som ledare på hallgolvet och organisatör på kansliet.

Luleå Basketcentrumär ett samarbetsorgan för basketföreningarna i Luleå och Boden. Vår uppgift är att samordna föreningarna intressen, ordna läger, turneringar och ledarutbildningar. Dessutom att vara ute i skolorna och marknadsföra sporten tillsammans med spelarna i BC Luleå och Luleå Basket. Vi delar kontor med elitklubbarna i Luleå Energi Arena.

Vill du veta mer? Kontakta LBC:s styrelseordförande Jan Palo, som vill ha din ansökan med CV och referenser genast och senast 10 december, per mejl till This is a mailto link

 

Skribent: Anna Lodén
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Föreningen Luleå Basketcentrum - Basket
Bastugatan 6
97241 Luleå

Kontakt:
Tel: 0706110555
E-post: This is a mailto link

Se all info