Hoppa till sidans innehåll

Att tävla för föreningen


Vill du tävla för Olands Bugg & Swing?!? 

För att kunna tävla skall man ha tävlingslicens och vara anmäld till tävligen. Läs mer om detta under flikarna "Tävlingslicens" och "Tävlingsanmälan".

När är det tävling runt om i landet? 

TÄVLINGAR PÅ DANS.SE 

Vilka regler gäller för tävlingarna? 

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET

Var hittar man resultat för dansare? 

DANSARE PÅ DANS.SE 

Tävlingsansvarig för Olands Bugg och Swing är: Anna-Lena Holgersson This is a mailto link. Telefon 070-8488696 

Om man är anmäld och inte kan tävla. Har anmälningstiden till en tävling gått ut är anmälan bindande. Detta innebär att enda giltiga anledning till att man stryker sig är sjukdom eller skada och man får inte tillbaka sin anmälningsavgift. Oriktiga uppgifter/osanning gällande strykning kan innebära att klubben kan bli avstängd från deltagande i tävlingar. Eventuella strykningar kan enligt detta drabba klubben men i första hand drabbar det den/de danspartner som den som struntat i sitt deltagande skulle dansat med. Uteblir man från tävling (gäller även vid sjukdom) blir man i alla händelser skyldig att ersätta sin partner för förlorade pengar i form av anmälningsavgift

Att åka på tävling utan att tävla. Passa på att åka med som publik till tävlingar och få en jätterolig dag med mycket dans och musik!!!!! Att tävla är absolut inte ett krav för att åka med på tävling.

Mediciner i samband med tävling. Om man som tävlande medicinerar skall tävlingsansvarig ha ett intyg på detta. Detta för att lagledaren skall vara informerad och man kan hjälpas åt att komma ihåg ex mediciner eller att man kan agera rätt om det skulle hända dansaren något. Observera också att vissa mediciner kan vara klassade som doping. Föreningen ta avstånd från allt som har med doping att göra. För mer info om antidoping se Svenska Danssportförbundets.

Uppdaterad: 03 NOV 2016 14:06 Skribent: Anna-Lena Holgersson
E-post: Adressen Gömd

DETTA HÄNDER I FÖRENINGEN

25 maj LarsKristerz i Åkerlänna

13-14 augusti Oland Visar

26 november Lussekatts- och pepparkaksbuggen

 

DETTA HÄNDER I DANSLOKALEN .

Måndagar 

Ingen verksamhet

Tisdagar 

Ingen verksamhet

Onsdagar 

Ingen verksamhet

Torsdagar

Ingen verksamhet

Fredagar

Lördagar  

Söndagar  

 

 

Postadress:
Föreningen Olands Bugg & Swing - Danssport
Anna-Lena Holgersson, Sprötslinge 119
74791 Alunda

Kontakt:
Tel: 0708488696
E-post: This is a mailto link