Hoppa till sidans innehåll

Rikscupen 10-12/10 i Landskrona


- Vi samlas i idrottshallen vid Karlslundsbadet kl. 18.15. Då ska vi förträna fristående och sedan ta oss till Pilängsskolan där vi kommer sova över. Vi kommer inte att få någon mat där på kvällen så gymnasterna ska ha ätit innan de kommer. Godis får man ta med om man vill, vi kommer även att ha tid att handla detta på lördagen om man kan vänta tills dess.

- Vi tävlar lördag em i Pool 3 med tävlingsstart kl. 14.45 (kan vara så att jag skrev en annan tid på lapparna ni fick ut, men tiderna har korrigerats från arrangörerna). Tävlingen beräknas vara slut ca. 16.20.

- På söndagen hoppas vi delta i finalen och om inte annat så titta på den. Vill man åka hem tidigare är det ok förutsatt att vi inte själva ska tävla. Finalen beräknas vara slut ca kl. 14.10.

- Som det ser ut nu kommer vi tyvärr inte att hinna få overallerna innan tävlingen. Gymnasterna får då ta med sina gamla overaller. Om man saknar overall kan man höra med oss tränare eller fråga annan gymnast som inte ska tävla om det går att låna.
Många av gymnasterna har fått eller kommer att få nya tävlingsstrumpbyxor med fothälla. Dessa kostar 160:- och sätts vid tillfälle in på Röstångagymnasternas konto märkt med strumpbyxor och gymnastens namn.
Glöm inte att till tävlingen ta med dräkt, overall, strumpbyxor, tossor och hårgrejor för att kunna sätta upp håret i knut.

Har ni andra frågor så ring eller maila!
Hälsningar
Frida

Uppdaterad: 23 AUG 2015 16:11 Skribent: Hanna Giersing
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Föreningen Röstångagymnasterna - Gymnastik
Pernilla Malm, Östra vallgatan 4
26832 Svalöv

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info