Hoppa till sidans innehåll

Viktigt att veta


Vad gäller på träningarna? 

Under träningarna ska gymnastens hår vara uppsatt, strumpor ska tas av och det är inte tillåtet att bära smycken under träningarna. Vatten och gärna en frukt ska tas med. Kan man inte komma SKA man meddela respektive tränare i god tid INNAN träningsstart genom att ringa, skicka sms eller skriva i facebook-gruppen.

 

Var hittar jag information om tävlingar, träningar mm? 

Vi försöker att minimiera antalet lappar vi delar ut då risken är stor att alla inte får all information. Här på hemsidan hittar ni information om träningstider, datum för tävlingar och kontaktuppgifter till tränarna. Specifik information om inställda träningarnar, föräldramöten, tävlingar och så vidare mailar vi ut. Bli gärna medlem i vår grupp på Facebook, Röstångagymnasterna (sluten grupp). Även där skickar vi ut informationen. 

 

Vad gäller för tävlingar? 

Från det år då gymnasten fyllt 7 får man lov att börja tävla. Vårt mål är att alla ska vara med och tävla och att det ska vara roligt! Till tävlingen kommer vi att låna ut dräkt/body. Enligt tävlingsreglementet är det inte tillåtet att bära smycken på tävlingar samt nagellack ska tas bort innan. 

 

Kläder? 

På träningarna är det vanliga träningskläder som gäller och kläderna kan inte vara för lösa då det innebör en säkerhetsrisk vid exempelvis passning. Inga strumpor eller skor bör användas, (ta upp det med respektive tränare om ni önskar att använda skor). Det finns overaller att köpa, vilka används vid defiliering på tävlingar.

Uppdaterad: 05 JUL 2018 08:02 Skribent: Amelie Smedberg

Postadress:
Föreningen Röstångagymnasterna - Gymnastik
Pernilla Malm, Östra vallgatan 4
26832 Svalöv

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info