Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen söker nya medlemmar

05 DEC 2018 17:23
Klubben söker nu nya medlemmar till styrelsen; en kassör, en sekreterare samt en suppleant. Låter det intressant? Fortsätt läsa!
  • Skapad: 05 DEC 2018 17:23

Stenungsunds Friidrott har under de senaste åren vuxit ut utvecklats till en riktig fin klubb med många, framförallt unga aktiva. Styrelsen har gjort att mycket bra och uppskattat jobb, i samverkan med tränarkåren och en hel del hjälpande händer från föräldrar. Nu har kassör Malin Andersson, sekreterare Johan Olsson samt suppleant Fredrik Theander valt att inte ytterligare förlänga sina styrelseuppgifter efter nästkommande årsmötet (feb/mars 2019). Bara tacka och buga för alla finfina insatser !!

Det som är bra är att detta öppnar möjligheten för nya att kliva fram och vara med och hålla klubben vid liv och vidareutveckla ! Viktiga poster, med ett väldigt bra utgångsläge att jobba ifrån, i ett välsmort team ledd av vår ordförande Magnus Bergstrand.

Vilka är det vi söker ? För kassörposten är det helt klart en fördel om man har erfarenhet av att jobba med ekonomi. För sekreterarposten tror vi att ett sinne för ordning och reda är en bra merit. Ett genuint intresse och viljan att engagera är bra att ha som suppleant, precis som för kassör och sekreterarposterna. Sedan är detta en bra möjlighet att bidra till en verksamhet som byggs helt på frivilliga, engagerade föräldrar. Vi har inte råd med betalda resurser inom klubben, så det enda sättet för oss är att alla vi föräldrar bidrar på ett eller annat sätt. Alla kan eller vill inte bli tränare, men det är en hel del annat som behövs för att en idrottsförening kan finna och fungera och där kommer ni in i bilden.

Känns bra att tänka i dessa banor ? Hör gärna av dig till en av oss i valberedningen. Eller så går det även bra att höra med Malin, Johan eller Fredrik om hur de ser på uppgifterna. Eller varför inte bolla lite med Magnus för att få en känsla för hur klubben fungerar utifrån ett styrelseperspektiv ?

Styrelsemedlemmar :

Ordförande Magnus BergstrandThis is a mailto link

Kassör Malin Andersson,This is a mailto link

Sekreterare Johan Olsson,This is a mailto link

Suppleant Fredrik Theander,This is a mailto link

 

Valberedningen,

Henk Kuiper, This is a mailto link, 0733-331933

Fredrik Haak, This is a mailto link, 0729-669607

Skribent: Sara Sjögren
Epost: Adressen Gömd

Stenungsunds Friidrott på Facebook:

Stenungsunds Friidrott på Facebook

Vi sponsrar Stenungsunds Friidrott:

Team Sportia

 

Hindas_med tider

Postadress:
Föreningen Stenungsunds Friidrott - Friidrott
Sundahallen, Nösnäsvägen
44447 Stenungsund

Kontakt:
Tel: 0761130227
E-post: This is a mailto link

Se all info