Hoppa till sidans innehåll

Träninghus1 blir till


Föreningen Träninghus1 bildades 2006 av sju kvinnor som hade en vision om ett personligt och trivsamt träningsställe med hög kvalietet och bra priser. Resultatet blev Träninghus1.

Föreningen drivs helt ideelt och alla som arbeta här gör det utan ekonomisk ersättning och på sin fritid.

Klicka på länken nedan och se hur allting började

 Träningshus1 blir till..pps

 

 

Vision  och mål för Träningshus1 vid starten 2006Vi är ett antal kvinnor som i många år varit ledare och instruktörer i ideell verksamhet inriktad på motion, dans, aerobics mm. Många av oss arbetar också yrkesmässigt med friskvård och hälsa. Tillsammans vill vi nu utveckla motionsverksamheten och förbättra folkhälsan i Håbo kommun. 1 september öppnar vi Träninghus1 mitt i Bålsta (gamla Judohuset) med ett stort utbud av olika aktiviteter främst riktade till kvinnor och flickor.

 Vi tänker oss aerobics, motionsgymnastik, pilates, styrka, och dans mm. Vi vill att huset skall vara en mötesplats för gemenskap och träning samt ge inspiration till en sundare livsstil. De aktiviteter vi tänker oss, ger en unik möjlighet för ungdomar och vuxna att mötas och ha roligt tillsammans. Det finns alldeles för få sådana mötesplatser i vårt samhälle, så även i Bålsta. Vi har lång erfarenhet av ideellt arbete i föreningslivet och har samtliga ett brinnande intresse för friskvård och hälsa. Vi vill arbeta i en ideell förening och jobba för att ge fler kommuninvånare möjligheten att träna för utbildade professionella instruktörer i en stimulerande miljö till en rimlig kostnad.
Vi har många idéer och hoppa kunna förverkliga några av dem:
Vi vill starta barndans, då vi vet att efterfrågan är stor. Vi vill skapa en trevlig välkomnande träningsmiljö anpassad till vår verksamhet. Vi vill dela med oss av vårt kunnande, vår erfarenhet och vår rörelseglädje. Vi vill ta ut låga avgifter, och på så sätt nå kommunens ungdomar.


2006-08-15 15:00
Föreningen Träningshus 1 - Gymnastik
Uppdaterad: 19 JUL 2008 11:33 Skribent: Lena Svensson

 

 VÅRA SPONSORER

 logga_lyck

 

Intersport Bålsta

 

I SAMARBETE MED

BålstaDoktorn

 

 

 

 

 

Postadress:
Föreningen Träningshus 1 - Gymnastik
Stockholmsvägen 111
74632 Bålsta

Besöksadress:
Stockholmsvägen 111
74632 Bålsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ordforande@traningsh...

Se all info