Hoppa till sidans innehåll

Klubbmästerskap och Luciatåg

02 DEC 2019 08:01
Varje år genomför Trelleborg Sim sitt klubbmästerskap och så kommer även ske även i år. Den 14 december på förmiddagen smäller det! Hoppas alla har sett vårt årshjul på hemsidan där Klubbmästerskapet har lyst som en stjärna i december under hela året
  • Uppdaterad: 02 DEC 2019 08:01

Klubbmästerskap och Luciatåg!!

 

Varje år genomför Trelleborg Sim sitt klubbmästerskap och så kommer även ske även i år. Den 14 december på förmiddagen smäller det! Hoppas alla har sett vårt årshjul på hemsidan där Klubbmästerskapet har lyst som en stjärna i december under hela året.

Om man aldrig har tävlat eller bara vill testa på hur det är så är detta ett ypperligt tillfälle!! KM är inte bara en riktig tävling utan även en möjlighet att se vår tävlingsverksamhet i sin fulla bredd och förundras över hur fantastiskt duktiga våra simmare är stora som små. De stora simmarna presterar fantastiskt bra i år men jag skall avslöja att dessa var inte så stora när de gjorde sitt första klubbmästerskap. Vi som förening tycker om när våra simmare tävlar då det ger dem en möjlighet att utmana sig själv, bygga på med nya erfarenheter och skaffa sig nya vänner runt om i hela landet. 

 

Nu när föreningen samlas vill jag att vi tillsammans sträcker på oss och börjar förstå att vi som förening levererar bra saker som ger genljud inom vår egen kommun och även utanför. Vi kan stolt konstatera att vi även i år levererade en fantastik simskola i Höllviken för andra året i rad, SumSimläger, i Trelleborg, för de bästa simmarna i Skåne/Blekinge, strandstädning mm. Dessutom är föreningen i full gång med förberedelser inför vårt Luciatåg som går av stapeln den 13 december på kvällen. Nytt för I år är att vi bjuder in allmänheten att köpa biljetter till föreställningarna då vi som förening naturligtvis vill visa Trelleborg med omnejd det vi själva njutit av år efter år!! Jag vill slå ett extra stort slag för Julia Ström som tillsammans med marknaden har gjort detta möjligt!!

 

Avslutar med att be er alla därute att försöka bidra med vad ni kan då föreningen är i behov av hjälp lite då och då, vi är en ideell förening som är beroende av ideella krafter för att fungera. Marknaden i TS strukturerar och förmedlar var hjälpen behövs så tveka inte att svara när mejlet kommer. 

 

Nu ser jag i alla fall fram mot ett otroligt vackert Luciatåg a´la TS för att sedan heja på våra simmare i tävlingsbassängen dagen efter. Väl mött!

 

Tillsammans starkare!!

 

Styrelsen gm Ulf Ringström Sekreterare TS

Skribent: Amanda Olsén
Epost: Adressen Gömd

 

 

Annons trelleborgs energi

 

SvS_Grasroten_föreningsmtr_SplashFacebookVåra sponsorer

  

Postadress:
Föreningen Trelleborg Sim - Simidrott
Hyredammsgatan 1
23144 Trelleborg

Besöksadress:
Hyredammsgatan 1
23144 Trelleborg

Kontakt:
Tel: +4641018060
E-post: This is a mailto link