Hoppa till sidans innehåll

Palmfestivalen

03 SEP 2019 10:39
  • Skapad: 03 SEP 2019 10:39

Nu tystnar musiken....

Årets Palmfestival är nu avslutad och Trelleborg Sim har fått många lovord och många har kommit fram från Palmfestivalkommitén och tackat oss för det fantastiska jobb som vi levererat. Vi har hjälp till med allt från uppsättning och nedmontering av staket till att plocka tomma glas långt in på natten i festivaltältet samt städat i tält, torg och gator. Vi har dessutom haft ett eget tält där vi har haft lotteri och korvförsäljning. På barnfestivalen stod vi också och hade en frågesport för framtida möjliga simskolebarn. I alla möjliga och omöjliga situationer har det delats ut flyers, om vår simskola, av våra duktiga simmare och föräldrar för att säkra vår framtid genom att få fler simmande barn i skolan. Simskolan är det viktigaste vi har för att föreningen skall kunna fortsätta att växa och må bra.

 

Att fylla platserna på Palmfestivalen var lite av ett gissel även i år, fastän föreningen långt i förväg hade signalerat att föreningen var i behov av personer som går in och drar sitt strå till stacken.  Är det för långa pass eller otydliga behovsbeskrivningar eller annat så tveka inte att förmedla detta högt och tydligt till både vår marknadssektion eller direkt till styrelsen så att vi som förening blir bättre på att skapa den bästa föreningen vi kan bli!

 

Till alla er som levererade en oförglömlig Palmfestival, allt från Chefstränare, Simskoleansvarig, tränare, instruktörer, A-D gruppen, marknadssektionen, föräldrar och barn och alla andra med en koppling till dessa som bara ställde upp.....TACK !!

 

Avslutar med vad ansvarig för Palmfestivalen Tommy Törnqvist sa...." otroligt vad bra ni är och som ni jobbat på, ni från Trelleborg Sim!" när han personligen tackade tre av våra duktiga tjejer som var med och städade på söndagen då allt var klart Jag vet vem ni är tjejer! Ni äger!

 

Med vänliga hälsningar Styrelsen gm Ulf Ringström

Skribent: Amanda Olsén
Epost: Adressen Gömd

 

 

Annons trelleborgs energi

 

SvS_Grasroten_föreningsmtr_SplashFacebookVåra sponsorer

  

Postadress:
Föreningen Trelleborg Sim - Simidrott
Hyredammsgatan 1
23144 Trelleborg

Besöksadress:
Hyredammsgatan 1
23144 Trelleborg

Kontakt:
Tel: +4641018060
E-post: This is a mailto link