Hoppa till sidans innehåll

Årsmötet flyttas

23 MAR 2020 12:43
Vår Ordförande Silvana Schiöler har tagit beslutet att kommande årsmöte 31/3 2020 kommer att hållas. Dock kommer mötet att innehålla endast en punkt och det är att ajournera mötet och flytta fram det till 14/5 2020.
  • Uppdaterad: 23 MAR 2020 12:43

Hej alla TS medlemmar.

 

Tillsammans Starkare!!

 

Covid-19-Innebär utmaningar.

 

Styrelsen har sedan Coronautbrottet jobbat på högtryck för att få ut information om vad som händer kring aktiviteterna i Trelleborg Sim. 

På vår hemsida  https://idrottonline.se/ForeningenTrelleborgSim-Simidrott  och på vår Facebooksida https://www.facebook.com/TrelleborgSim/  försöker vi delge de senaste informationshändelserna, som för närvarande ändras från dag till dag, om hur vi på bästa sätt kan hantera nuvarande situation.

 

Styrelsen har en tät dialog med Kultur och Fritidsförvaltningen vilken vi förövrigt har ett mycket bra samarbete med gällande det mesta som berör vår förening. Tillsammans diskuterar vi möjliga lösningar samt uppdaterar varandra kring vad som händer. Folkhälsomyndighetens rekommendationer och Kommunens beslut sätter ramen för vad som kan åstadkommas.

 

Vår ansvarig för Simskolan och vår Chefstränare har förutom pågående dialoger med  Svenska Simförbundet, badhuset och andra instanser, som möjliggör att vi kan förändra vår nuvarande position, påbörjat arbetet med att försöka minimera verkningarna av situationen. Ett exempel är att tävlingsgrupperna har fått en möjlighet att träna i bassänger utanför Trelleborg. Påpekas att detta sker inom ramen och i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

 

Årsmötet-flyttas

 

Vår Ordförande Silvana Schiöler har tagit beslutet att kommande årsmöte 31/3 2020 kommer att hållas. Dock kommer mötet att innehålla endast en punkt och det är att ajournera mötet och flytta fram det till 14/5 2020. Anledningen till detta är för att säkerställa att vi flyttar fram vårt årsmöte i enlighet med våra stadgar. I realiteten innebär det att personer från styrelsen kommer stå utanför årsmöteslokalen om någon dyker upp för att  tala om att vi flyttar fram mötet. 

 

Nu hoppas styrelsen att alla medlemmar där ute tar hand om varandra och tar tillfället i akt att fundera lite på hur vi tillsammans kan underlätta för varandra under rådande omständigheter så att vi står starkare tillsammans när vi är ovan vattenytan igen!!

 

Mvh Styrelsen gm Ulf Ringström Sekreterare

Skribent: Amanda Olsén
Epost: Adressen Gömd

 

 

Annons trelleborgs energi

 

SvS_Grasroten_föreningsmtr_SplashFacebookVåra sponsorer

  

Postadress:
Föreningen Trelleborg Sim - Simidrott
Hyredammsgatan 1
23144 Trelleborg

Besöksadress:
Hyredammsgatan 1
23144 Trelleborg

Kontakt:
Tel: +4641018060
E-post: This is a mailto link