Hoppa till sidans innehåll

Tack till alla som ställde upp under Sum- Sim lägret!

23 SEP 2019 15:02
  • Skapad: 23 SEP 2019 15:02

Återigen har Trelleborg Sim visat var skåpet skall stå!!

 

Förra helgen lämnade 35 st mycket glada och trötta  Sum Sim simmare Trelleborg för denna gång. Kultur och Fritid i Trelleborg har på ett föredömligt sätt stöttat vår förening med övernattningsmöjligheter, kylskåp, stolar, bord och jag slår ett extra slag för Kenneth en helt fantastisk glad och hjälpsam vaktmästare. Badhuset har ställt upp med 7 banor i nya bassängen så att simmarna kunde få optimala förhållanden att genomföra träningspassen. Restaurangerna och affärerna i staden har utfodrat dessa "matvrak" med allt från buffe´, pastasallad, frukost och mellanmål samt subs så vi tackar Harmony, Manges, Ica Maxi och SUBWAY. för att de är så generösa mot oss och lagar så bra och god mat.

När vi går samman i staden och stöttar varandra skapas lite av magi vilket jag med största sannolikhet kan lova att dessa simmare tar med sig och pratar om när de kommer hem till sina respektive simföreningar. Bättre reklam för Trelleborg som stad, dess vackra badhus och simförening finns inte.

 

I centrum, som spindeln i nätet, står vår eminenta marknadssektion som planerar och bryter ned behoven till handling som de sedan vänder sig ut mot föreningens medlemmar och frågar om hjälp så att vi tillsammans med gemensamma krafter skapar möjligheten att leverera. Vill även slå ett slag för marknadssektionen som i mina ögon har många intressanta projekt man kan engagera sig i, stora som små, med så mycket tid man själv väljer att man kan avvara till och för föreningens bästa. Jag har hört att de har roligt när de träffas också:-)

 

Tack till alla er som ställde upp med så kort varsel...att hjälpförfrågan kom ut så sent ligger på mig, sekreteraren i TS, som i detta fallet inte hade alla paddlar i vattnet:-). Bättring lovas!!

 

Med vänliga hälsningar Styrelsen gm Ulf Ringström, sekreterare TS

Skribent: Amanda Olsén
Epost: Adressen Gömd

 

 

Annons trelleborgs energi

 

SvS_Grasroten_föreningsmtr_SplashFacebookVåra sponsorer

  

Postadress:
Föreningen Trelleborg Sim - Simidrott
Hyredammsgatan 1
23144 Trelleborg

Besöksadress:
Hyredammsgatan 1
23144 Trelleborg

Kontakt:
Tel: +4641018060
E-post: This is a mailto link