Hoppa till sidans innehåll

BADHUSETS REGLER SOM OCKSÅ GÄLLER DIG I TRELLEBORG SIM


5 regler på Badhuset och Friluftsbadet

1. Alla som vill gå in på Badhuset och Friluftsbadet ska betala entré

De som betalar entré på Badhuset byter om. Alla som badar använder badkläder och underkläder är inte tillåtet. De som väljer att inte bada på Badhuset byter om till andra kläder, shorts och t-shirt. Gäller på allmänhetens badtider.

2. Följ badvärdarnas anvisningar, det är deras instruktioner som gäller

Badvärdarna finns till för er besökare, och deras instruktioner har alltid till syfte att hålla ert besök säkert för alla. Ibland kan vi behöva göra plötsliga förändringar av driften, vilket innebär att alla förhållningsregler inte alltid finns nedskrivna på förhand. Lyssna på din badvärd och gör som hen säger, så kan du alltid vara säker på att göra rätt.

3. Duscha före bad

Att duscha innan man badar är det viktigaste våra besökare kan göra för sin egen hälsas skull, och för miljön. Det blir bättre för alla om vi kan använda mindre mängd klor. Visste du att om man luktar klor efter badet, så har man inte duschat tillräckligt bra innan badet!

4. Glasartiklar och skärmar (telefoner, surfplattor, datorer) är förbjudna i och vid bassängerna

Skärmar innebär en säkerhetsrisk då de kan splittras om man tappar dem, och de innebär ett distraktionsmoment för föräldrar som badar med sina barn. Det är också svårt att kontrollera att de inte används för att filma eller fotografera med. Utan skärmar får vi ett säkrare bad.

5. Genom att betala entré till Badhuset och Friluftsbadet accepterar du de regler och riktlinjer vi har, och att du som gäst har ansvaret att känna till dem

Överträdelse kan innebära avvisning/avstängning. Ingen återbetalning av entréavgift. Vid misstanke om brott sker polisanmälan. Vid våra bassänger och attraktioner finns anvisningar om vad som gäller. Det är ditt ansvar som besökare att se till att du vet vad du får göra. Är du osäker, fråga en badvärd! Följ alltid deras anvisningar, de finns på plats för din säkerhet.

Uppdaterad: 02 FEB 2019 19:41 Skribent: Gunnar Wismar
Epost: Adressen Gömd

 

 

Annons trelleborgs energi

 

SvS_Grasroten_föreningsmtr_SplashFacebookVåra sponsorer

  

Postadress:
Föreningen Trelleborg Sim - Simidrott
Hyredammsgatan 1
23144 Trelleborg

Besöksadress:
Hyredammsgatan 1
23144 Trelleborg

Kontakt:
Tel: +4641018060
E-post: kansli@trelleborgsim...