Hoppa till sidans innehåll

Sum-Sim


Sum-Sim - Svenska ungdomsmästerskapen

Sum-Sim, Svenska ungdomsmästerskapen i Simning, anordnas två gånger varje år. En gång i långbana(50m) på sommaren, och en gång i kortbana, 25-metersbassäng, på hösten/vintern. SUM-SIM är en av Sveriges största tävlingar inom simsporten med deltagare från hela landet. I SUM-SIM-tävlingarna får flickor och pojkar mellan 13-17 år delta.

Sum-Sim i kortbana simmas först simultant i 6 regioner, resultaten från de olika regionerna sammanställs sen till en resultatlista för hela Sverige där de 16 bästa i varje gren kvalificerar sig till en riksfinal. I riksfinalen simmas två heat i varje gren och där får de 16 kvalade sin slutliga placering efter resultaten i finalen.

 

Svenska ungdomsmästerskapet i Simning (långbana, 50 meter bassäng utomhus) är en av Sveriges större tävlingar i simning för ungdomar mellan 14 eller yngre upp till 17 års ålder.
För att få deltaga i Sum-Sim i långbana måste man uppfylla kvaltider uppsatta av Svenska Simförbundet. SUM SIM simmas under 4 dagar som ett seniormästerskap med försök och final i alla grenar utom lagkapper och 800fr/1500fr

KVALTIDER SUMSIM - Klicka här!

Uppdaterad: 29 JUN 2016 11:27 Skribent: Gunnar Wismar
Epost: This is a mailto link

 

 

Annons trelleborgs energi

 

SvS_Grasroten_föreningsmtr_SplashFacebookVåra sponsorer

  

Postadress:
Föreningen Trelleborg Sim - Simidrott
Hyredammsgatan 1
23144 Trelleborg

Besöksadress:
Hyredammsgatan 1
23144 Trelleborg

Kontakt:
Tel: +4641018060
E-post: kansli@trelleborgsim...