Hoppa till sidans innehåll
Foto: F. Anders Åkerström SM/NM 2015

SM-guld!!!

25 JUL 2015 11:43
Årets SM/NM slutade med att ett flertal medaljer hamnade hos oss i Uppsala Voltige!
  • Skapad: 25 JUL 2015 11:43

På förhand var det Team Aquila och våra individuella miniorer som hade störst chans att placera sig högt upp. Detta gjorde såklart att det var mycket nerver med i bilden.

Aquila tog ledningen efter första rundan och höll den sedan rakt igenom.Väldigt glada tjejer, longör, tränare och häst såklart!

I den indivuella miniorklassen var det minst sagt väldigt jämt mellan många. Placeringarna byttes mellan de olika rundorna. Det hela slutade med att alla våra tre tjejer hamnade topp fyra på SM och topp fem på NM. Irma knep SM och NM-silvret, Lina tog SM-brons och en fjärde plats på NM och Denise en fjärdeplats på SM och en femteplats på NM. Inte illa eftersom miniorklassen även var den med flest deltagare i.

I pas de deux blev det tillslut bara ett par. Micaela och Moa gjorde iaf sin bästa tävling.

Cassiopeia debuterade på SM tillsammans med Cato. Första küren var Cato inte riktigt med på noterna och det var svårt för laget att visa upp sitt program. Andra gången skötte han sig finfint och Cassiopeia fick visa upp vad de faktiskt kan. Det blev en sjundeplacering på SM.

Moa, Micaela och Joanna hade lånat in sig på individuella hästar. Moa och Micaela startade på fina Biggen från Caprifolen. Med bara några träningar i bagaget och en ganska ny häst är vi nöjda med vad vi presterade. Båda fick en varsin avramling vilket gjorde att vi tappade en del. Moa kom på en åttonde respektive trettonde plats. Micaela kom femma och elva.

Joanna körde på stabila Robban tillsammans med individuella från Laholm. Det blev en fjärde och tionde plats. 

Crescendo blev även bästa individuella häst. 

 

11703089_1677852159092870_8611328332749703413_n

Skribent: Micaela

Hööks

Sponsorhuset

Ullmax

Postadress:
Föreningen Uppsala Voltige - Ridsport
Anna Lundström, Bruksförvaltarvägen 42
74350 Vattholma

Besöksadress:
Danmarks Edeby
75598 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info