Hoppa till sidans innehåll

Crescendo


Crescendo hyr klubben in av Linda.

Ibland är han som en envis treåring. Vägrar att gå ut på promenad eller in i ridhuset. Och flytta på 800 kg häst som inte vill är inte det lättaste. Han älskar även att tugga på saker.

Å andra sidan är han snäll som ett lamm. Mellan voltigepassen kan Linda ställa honom i ridhuset och så står han där tills det är dags igen.

På tävling kan det ibland gå lite snabbt i grunden när han blir lite nervös. Det är ju så lätt! Men oftast går han ännu bättre än på träning, framför allt i küren. Man måste ju visa upp sig!

När vi kör kür litar vi på Crescendo till 100%. Visst är man nervös, men aldrig på grund av hästen. Han går där och gör det han ska, så försöker vi göra det vi ska.

Om vi åker iväg på tävling tillsammans med stallkompisarna vill han inte bli lämnad själv, men är han själv redan från början är han hur lugn som helst.

Tillsammans med Crescendo har Team Crux många framgångar. Bl a SM-silver och NM-brons 2014 som seniorlag. 2015 blev det SM-silver, brons och fjärde plats med våra individuella miniorer Irma, Lina och Denise.

Grillkväll 193

 

DSC_2186

lagbockning

 

Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:26 Skribent: Micaela

Hööks

Sponsorhuset

Ullmax

Postadress:
Föreningen Uppsala Voltige - Ridsport
Anna Lundström, Bruksförvaltarvägen 42
74350 Vattholma

Besöksadress:
Danmarks Edeby
75598 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info