Hoppa till sidans innehåll

Team Cassiopeia


Team Cassiopeia är ett seniorlag som tränar tillsammans tre gånger i veckan. Två gånger på häst och en gång i gymnastiksal.

 

Tränare:

Joanna Stålenheim

Moa Östlund

Camilla Berg

 

Longör:

Christine Müller

Häst:

Diesel

 

Voltigörer:

Tindra Öberg

Ebba Holmberg

Noah Wall

Charlotte Kemna

Lovisa Baeckström

Simone

Wilma

 

2021 var fortfarande fyllt av restriktioner och tävlingsstopp och laget ställde in sig på mer individuell inriktad träning. När tävlingarna då ploppade upp en och en valde många i laget att starta som individuella. Det gick också riktigt bra och när nyheten kom att SM och NM OCH CVI skulle bli av på Flyinge under sommaren kunde nästan hela laget starta som individuella på tävlingarna vilket de även gjorde. Diesel tävlade tillsammans med Crux och laget spreds ut på olika hästar både från vår klubb men även på lånehästar från andra klubbar. Som alltid är det riktigt roligt att vara iväg på lite större tävlingar och även i år blev det succe! Ett riktigt bra avslut på året som vi trodde skulle bli lika långtråkigt som 2020.

Foto:  Eric Lennerman

 

2020 blev förklareligt ett konstigt år och med kürförbud och en inställd tävlingssäsong blev det mycket individuell träning för laget och Diesel. Motivationen var såklart inte på topp men träningarna rullade på i hopp om att slutet var nära. Det blev inget slut under 2020 och därför tyvärr inte heller något bra avslut som vi brukar ha under årets höjdpunkt - SM. Det tog vi ikapp med fika och voltigeläger vilket såklart inte är samma sak, men sommaren fick ett trevligt välkomnande ändå.

2019 blev laget ett seniorlag och startade säsongen tillsammans med Caramba, men inför SM blev det stora förändringar i klubben och laget startade på SM tillsammans med klubbens nyförvärv Sandjis som på SM gick sin första tävling hos oss med lag. Sandjis skötte sig galant och laget fick med sig ett SM silver på sitt, och för många av tjejernas, första SM.

Foto - voltigefoto

Foto - voltigefoto

 

2018 blev det en fjärdeplats på SM i Laholm för juniorlag efter tre fina rundor.

Foto - voltigefoto

Foto - voltigefoto

 

2017 tävlade laget som ett juniorlag och på SM i Örestad kammade de hem en bronsmedalj tillsammans med Caramba och Marie-Louise Westerlund.

Foto - voltigefoto

Uppdaterad: 17 APR 2018 15:14 Skribent: Alma

Hööks

Sponsorhuset

Ullmax

Postadress:
Föreningen Uppsala Voltige - Ridsport
Petter Baeckström, Stabby Allé 12 A
75229 Uppsala

Besöksadress:
Gurresta 144
74191 Knivsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: uppsalavoltige@yahoo...

Se all info