Hoppa till sidans innehåll

Svårt på Lokattsjakten

05 JUL 2019 15:56
Det var delvis svåra avstånd som Edsbyn bjöd på årets Lokattsjakten som ställde flera tävlande. Vi från Wij Bågskyttar visar ännu en gång ett stort deltagande på tävlingar och kunde på tävlingen notera att vi blev största klubb i antal.
  • Uppdaterad: 05 JUL 2019 15:56

På Lokattsjakten var vi 9 stycken från Wij Bågskyttar, som betydde att vi var största förening på tävlingen i deltagarantal. Albin, vår yngsta deltagare, fortsätter att övertyga och skaffa sig tävlingserfarenhet. Robert fortsätter att slipa på sitt skytte för att kunna prestera på 3D-SM senare i höst. Ture kämpade sig till en seger i HLB21 trots ryggskott. 

Det alla fick erfara var i alla fall en bana som utmanade varje tävlandes pricksäkerhet. Mål med enklare karaktär varvades med långa avstånd med små mål. Men några negativa kommentarer om det kunde inte höras. Det mest omdiskuterade målet blev en räv på 24 och 19,5 meter från blå respektive svart påle. Var det något mål som det missades på var det den.

Annars bjöd Edsbyn som vanligt på ett bra arrangemang. Bana, terräng och marka var av klass. Det var lite synd att fler inte kom dit och tävlade. Bilder från arrangemanget blev snålt. En gruppbild och en uppvärmningsbild var det enda som togs.

 

Uppvärmning Lokattsjakten

 

Resultat

Bilder

Skribent: Fredrik Ingelsson
Epost: Adressen Gömd

Inomhusträningar A-lokalen 2018/2019 

Ingen träning inomhus just nu.

Träningarna drar igång till hösten 2019 igen. 

Utomhusträningar Rönnåsen 

Vi skjuter mellan skidbackarna i Rönnåsen.

Torsdagar kl 18.20-20.00 och söndagar kl 17.00-19.00

 

 

 

Vill du köpa en fin handgjord Flemish-sträng till din långbåge? 

Kontakta då Robert Antman på This is a mailto link. Ange båglängd och önskat antal kardeler. Nuvarande pris 150 kr/sträng.

 

 

 

räknare 

 


räknare sedan 28/2-10

 

Postadress:
Föreningen Wij Bågskyttar Ockelbo - Bågskytte
Viola Antman, Kolforsen 54
81693 Ockelbo

Kontakt:
Tel: 0730323844
E-post: This is a mailto link

Se all info