Hoppa till sidans innehåll

Föreningen


Vår förening bildades för att skapa möjligheter att använda Equality Lines fina anläggning vid Hästviken samt att möjliggöra för ryttare att träffas i olika typer av arrangemang.

Vi vill att vår förening är öppen för alla som vill hjälpa till med att utveckla anläggningen och skapa en gemensamhet i att träffas vid olika medlemsarrangemang och tävlings sammanhang.

I avtalet mellan vår förening och Equality Line har vi möjlighet att nyttja anläggningen till så väl tävlingar som andra evenemang för våra medlemmar. Vår förening har i gengäld åtagit sig att vara arrangerande klubb för Wermland Equestrian Games, vilket genererar i att klubbens medlemmar kommer att behöva göra sin arbetsinsats under den vecka som WEG anordnas.

Om de arrangemang som vi själva anordnar går med vinst, går vinsten tillbaka till medlemmarna i någon form, medlem får gärna lämna in förslag på vad pengarna skall användas till, styrelsen är dock beslutande i dessa ärenden.

Vår förenings framtid bjuder på många möjligheter för våra medlemmar att mötas och skapa gemensamhet i så väl tävlings sammanhang som andra evenemang, ung som gammal, dressyr som hopp, friluftsryttaren som tävlingsryttaren.

Uppdaterad: 07 JUN 2016 19:26

FÖRENINGENS SPONSORER

 EQ    

               

   

Postadress:
Föreningen för Equality riders - Ridsport
Linn Holm, Gunnebogatan 12A
65349 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info