Hoppa till sidans innehåll

2016


Klubbmästerskap 12/11 2016

Klubbmästerskapet är öppet för anmälningar från medlemmar som tävlar eller är medlemmar i klubben, men även för dem som har som avsikt att tävla för oss kommande år!

Dressyr-KM går på förmiddagen (start kl 9). KM går i klass LB:1 för både ponny och häst. Vi kommer även att ha en framridningsklass som är LC:1, vid ritt över 60% kan man köpa rosett.

KM i hoppning går därefter. I KM-hoppningen kan man välja valfri höjd. De höjder som går att välja är: 30,40,50,60,70,80,90 cm. 

KM i hoppning avgörs för både ponny och häst. Bedömningen är 2 faser "A/A pricka din egen tid". Fas1 och Fas2 går över samma bana. (Det vill säga: först räknas antal fel i båda faserna och därefter hur exakt man kan pricka tiden från första fasen). Har man genomfört Fas1 så får man en ny startsignal för Fas2. Framridning sker i paddocken

Pris medlemmar 1 start: 100 kr, 2 starter: 150 kr (hoppning och dressyr kan blandas) 

Betalning sker kontant på plats i Cafeterian. 

Anmälan sker via mail This is a mailto link, senast lör 5/11 18.00.
Bekräftelse: Vid anmälan så får du ett svar på mailet inom några dagar att vi tagit emot din anmälan. Om inte hör av er till Annie: 076-2962005  

Ange namn på ryttare och häst/ponny samt om du ska delta i KM eller i framridningsklasserna, i hoppning anger du också vilken höjd du vill rida. Vi kan inte ta emot efteranmälningar. KM är endast öppet för medlemmar i Forshaga Ryttarförening.

Det krävs inget Grönt Kort eller licens för att starta. Din häst ska dock vara vaccinerad och i övrigt följer vi TR vad gäller utrustning samt uppförande mot hästarna och varandra. Ingen försäkring ingår från ryttarföreningen, så om en  olycka inträffar går på den egna olycksfallsförsäkringen. 

Tider och startlistor kommer ut torsdag 10/11 här på hemsidan 

Välkomna!

Uppdaterad: 19 OKT 2016 23:08 Skribent: Annie Joneus
Epost: Adressen Gömd

Mountain Horse

Postadress:
Forshaga Ryttarförening - Ridsport
Sofia Olsson, Alsters-Gräsås 315
65592 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info