Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Välkommen till Forsmo IF´s gästbok. Skriv vad du vill men tänk på hur du formulerar dig. Personliga påhopp accepteras ej inte heller svordommar. 
Vissa åsikter och tankar kan ibland vara bättre att skicka i ett mejl till This is a mailto link 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
1 september 2013 19:03 av Jörgen Fors

Tråkigt

Tycker att det är tråkigt att det ens behöver diskuteras om de insatser som behövs för att våra barn ska kunna idrotta, leka och träffa andra barn som dom kanske inte skulle få göra om dom inte hade Forsmo IF, till dom som tycker att det är för mycket begärt att sälja fem st New Body och stå på nån motionsdans så kan ni ju ta era barn och gå till en annan förening och se om dom har några bättre förutsättningar för er vuxna att komma undan ideellt arbete!

12 augusti 2013 23:33 av Christoffer

New Body!

Under vecka 34 börjar vi sälja New Body inom fotbollen. Ledarna i resp. lag kommer att dela ut kataloger. Har ni flera barn som spelar i olika lag kan det hända att ni får flera kataloger. Det i sig gör inget. Men ni behöver inte sälja fler än fem paket/ hushåll. Nu kör vi!

19 juni 2013 18:35 av peder

häftet

Eftersom det är vissa som är missnöjda så kan jag inte låta bli att skriva!newbody är en del av pengarna som kommer in i föreningen!Men är det någon som kan komma på nåt annat vi kan göra tillsammans så vi drar in pengar till FIF så kom med det.sluta och gnäll kom med ideer istället

13 juni 2013 09:18 av Mia

Söndagsdanserna

Alla bör väl kunna ställa upp att finnas där en söndag var kan väl inte vara så att vi ska vara en liten klick föräldrar som alltidfår ställa upp år efter år medans andra inte gör ett skit.

Sen vad gäller tränarna så visst tar dem på sig det själva men brukar sällan vara så att det finns så himla många frivilliga så all heder åt deras engagemang med våra barn då jag själv varit tränare i flera år å vet vad som krävs.

13 juni 2013 09:14 av Mia

Häftet

Hej sett inläggen å kan inte vara tyst. Jag hade ansvaret för newbodyn förra säsongen och kan ju säga att det skiftade rejält hur många pkt var å en sålde dock tror jag inet på tvång att sälja ett visst antal pkt för tyvärr är det så att det inte alltid är så lätt att få dem sålda däremot måste vi alla dra vårat strå till stacken och åtminstone försöka. Pengarna går ju tillbaka till våra barn.

12 juni 2013 15:18 av förälder

häftet

Tränarna har väl självmant tagit på sig att vara tränare eller?? Vi kunde ju förvänta oss engagerade tränare stod ju

11 juni 2013 10:28 av Christoffer

Häftet

Det är fem förpackningar/familj som gäller. Så ni som har flera barn kan andas ut. Vad gäller motionsdanserna avgör varje ledare hur han/hon går tillväga för att utse personal. Jag vill att du ställer de tre timmarna du gör på motionsdansen i relation till fotbollstränarnas tid för träningar och matcher med era barn mellan maj - augusti. Tillsammans för föreningens bästa!

11 juni 2013 10:17 av Christoffer

Fortsättning försäljning

Själv lägger jag katalogen i personalrummet på jobbet och behöver inte lyfta ett finger för att sälja fem paket. Men det kanske är sällsynt? Ett tips är att man talar om för sina kunder att man gärna säljer till dem om ett år igen. Det brukar funka bra. Ge bort i present/julklapp. Säsongen 2011 drog vi in nästan 18000 kr på detta! Då fanns det vissa som sålde mellan 30-40 paket själva! Så jag håller inte med om att fem paket är för mycket. Kontakta mig gärna för vidare diskussion.

11 juni 2013 10:16 av Förälder

Häftet

Ja det där häftet var ju intressant att läsa..
De som har flera barn måste de sälja 5fp/barn?

Även vad som gäller vid motionsdanserna, de finns föräldrar som jobbat varje år, tycker inte de ska tvingas va med i någon lottning om de inte finns frivilliga.
Lotta i första hand bland de som inte jobbat där.

11 juni 2013 10:05 av Christoffer

Försäljning

Svar till dig som reagerar på våra förväntningar. Vi har som förening sålt dessa kläder i fyra säsonger nu. Och jag vet att vi är långt ifrån ensamma om konceptet. Men vi har gjort det med olika resultat. Det har tyvärr hänt att folk inte ens tar emot en katalog för att man inte vill!? Det tycker inte jag känns ok. Att man ,om man verkligen försöker, inte skulle lyckas sälja fem förpackningar på den månad man har på sig låter konstigt.

Forsmo IF
Sand 118
88191 Sollefteå
Telefon: 070-3075179
TYCK TILL HÄR: This is a mailto link

 

            Guld Sponsorer:

 

Se våra övriga sponsorer här...

Postadress:
Forsmo IF
Forsmo IF, Sand 118
88191 Sollefteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info