Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Välkommen till Forsmo IF´s gästbok. Skriv vad du vill men tänk på hur du formulerar dig. Personliga påhopp accepteras ej inte heller svordommar. 
Vissa åsikter och tankar kan ibland vara bättre att skicka i ett mejl till This is a mailto link 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
26 juni 2012 03:32 av Skulle vilja hjälpa till i det tysta

Hjälp erbjuds

Förlåt att jag inte går ut med mitt namn just nu.Men jag ycker det vore bättre med en ny skribent som kanske kan uppdatera lite oftare. Så slipper christoffer vara engagerad i allt. O är det nån som tycker detsamma är det bara att göra ett inlägg så kan jag ställa upp o hjälpa till vid behov om ni behöver hjälp eftersom jag är ledig väldigt mycket

28 maj 2012 00:34 av Christoffer

Tack!

Stort tack till alla som gjorde medlemsdagen till en sådan lyckad dag! Vi hoppas att detta kan återkomma!

/Ordf.

11 maj 2012 11:25 av Jörgen Fors

Slött!!!

Jag tycker att det är skrämmande att en förening med så många aktiva bara kan skrapa ihop 10 personer för att städa och göra fint det som ändå ska generera pengar till vår förening. Hoppas att det är någon som läser detta som får sig en tankeställare och kanske visar sig nästa gång det ska städas på forsmonöjet. Det är alltid samma personer som ställer upp oavsett vilken aktivitet som behöver frivillig arbetskraft. Alla ni som har barn i någon aktivitet och inte hjälper till ska skämmas!

24 februari 2012 22:54 av peder

Isbanan

När det kommit mycket snö skotta aldrig det mot sargen för då kommer jag inte åt det med traktorn och att jag inte vill förstöra sargen med skopan.tycker att plan sköts mycket bra av jonny och grabbarna som är där nästan jämt

9 februari 2012 10:13 av Cilla

Skottning

Fick inte igen portarna heller, ville inte använda våld för då blir dom väl sne å vinn! skulle ha haft ett järnspett där å tillgång till snöslungan. Så ska jag skotta mer, de ä ju ganska kul å skotta! =)

8 februari 2012 21:38 av Niclas

Skottning

De är bättre än ingenting cilla. Roligt att någon annan lägger ner tid på planen!

8 februari 2012 20:25 av Cilla

ishockeyplan

nu har jag gjort de man inte fick ser jag.... lämnat snö runt kanten, med idag var de 1 dm snö på plan skittungt att skotta för hand! =(

5 februari 2012 20:06 av Jessica

Skidspår

Vi som sitter i skidsektionen gör så gott vi kan med att hitta folk som kan tänka sig att spåra men tyvärr är det ingen som nappat vid förfrågan, har någon något tips hör av er! Kontaktuppgifter finns under vår flik. Vi är förövrigt väldigt tacksamma att skoterklubben kört upp spåret trots att de inte tagit på sig det! Tack!! :)

5 februari 2012 16:54 av Patrik

Ang singoalla.

Är du möjligtvis en som
Bara lämnar av barnen och aldrig skottet eller hjälper till med skidspåren. Funderat på att hjälpa till?!

2 februari 2012 10:31 av jonny hägglund

skottning.

de är väl ingen som har huvud ansvaret att skotta hockeyplan, utan har de kommit snö så äre allas ansvar som åker på den att skotta samt föräldrar till barnen som lämnas av där att hjälpa till att skotta hockeyplan. Jag själv är en av dom som spolar å skottar nästan varje gång de behöver göras. Om alla tar ansvar å hjäper till kommer barnen i byn och alla andra ha en bra hockleyplan att använda i även i fortsättning för vi som lägger ner mycke tid där nu kommer annars tappa intresset för de.

Forsmo IF
Sand 118
88191 Sollefteå
Telefon: 070-3075179
TYCK TILL HÄR: This is a mailto link

 

            Guld Sponsorer:

 

Se våra övriga sponsorer här...

Postadress:
Forsmo IF
Forsmo IF, Sand 118
88191 Sollefteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info