– De var bra. Vi gör en helt okej match och är nära att komma ikapp men det var rättvist att de vann, säger spelande tränaren Per Westerberg.

Efter den första halvleken stod det 3–1.

– Vi börjar bra första minuterna sen tar de över och gör två mål. Sen gör vi 1–2 och får lite känning men så avslutar de första med att göra ett mål.

I den andra rann matchen ifrån ENV som inte orkade stå emot defensivt.

– Vi gör tidigt 2–3 men sen när de gör 4–2 och 5–2 så är det svårt. Även om vi skapade chanser när vi tryckte upp så skulle allting stämma för att vi skulle kommit ikapp.

Precis som många lag i division 4 har ENV haft problem med skador och spelare som varit borta av andra skäl. Men nu ser Westerberg ljuset i tunneln.

– Vårterminen i skolorna är ju över nu snart och då får vi tillgång till Albin Wemmert (två mål mot Främmestad) på heltid, han har bara kunnat spela matcher annars, Johan Hötomt gjorde sina första minuter efter skada i lördags och även Gustav Svensson är tillbaka, säger den spelande tränaren och fortsätter:

– Det blir en liten annan konkurrenssituation. Nu ska vi hitta möjligheterna framöver. Vi har mött två topplag (Främmestad och Ardala) nu det senaste och ändå spelat bra. Nu hoppas vi att det håller i sig till matcherna mot de sämre lagen.