Hoppa till sidans innehåll

Fagersanna-FIK 0-3

2018-05-13 07:25
  • Uppdaterad: 2018-05-13 07:25

Nedanför kan ni läsa om hur oliak medier kommenterat matchen.

NLT

Främmestad vann – utan att glänsa

FOTBOLL: Utan att på något sätt glänsa städade Främmestad av Fagersanna och vann med klara 3–0 efter samma siffror i paus. – Vi gjorde en ganska dålig match, men vann enkelt ändå, säger tränaren Magnus Zackrisson.

Fyra segrar på fem matcher och en plats i toppen av norra fyran.

Främmestad fortsätter att övertyga, även om det spelmässigt fanns mycket mer att önska efter lördagens säkra seger borta mot nykomlingen Fagersanna.

– Vi är ett bra division 4-lag. Att vinna utan några som helst problem utan att spela bra är ett tecken på det. Men det finns mycket att förbättra, säger Magnus Zackrisson.

– Det saknades offensiv kvalitet i båda lagen. Dessutom var planen väldigt svårspelad, tillägger han.

Lite flyt var inblandat i Främmestads två första mål. Först fick Albin Larsson se sitt skott styras in i mål av en hemmaspelare. Lite senare i den första halvleken slog Philip Enström en inläggsfrispark och återigen var en Fagersannaspelare sist på bollen.

3–0, precis före pausvilan, var däremot snyggt och matchens behållning. Efter ett fint anfall hittade Emil Olesen fram till John Edwardsson som avslutade på bästa sätt.

– Andra halvlek blev avslagen. Fagersanna hade inte förmågan att hota oss. Vi skapade många chanser och borde ha gjort fler mål, menar Magnus.

Det stannade vid 3–0. Tredje raka segern, tre poäng – och fortsatt toppstrid för Främmestad.

Främmestad: Emil Larsson, Philip Enström, John Edwardsson. 

 

SLA (Skaraborgs Läns Allehanda)

Fjärde förlusten för Fagersanna

FOTBOLL: Samtliga mål före paus

Efter vinst i premiären har det nu blivit fyra raka förluster för nykomlingen Fagersanna IF. 0–3 mot Främmestads IK hemma på Fagervi var naturligtvis inte vad man hade räknat med innan.
Det var särskilt tungt för nykomlingen Fagersanna i första halvlek. Främmestad tog ledningen efter 19 minuter. Sedan blev det även 0–2 när Philip Enström slog en frispark mot mål som mycket olyckligt styrdes i mål av en hemmaspelare.

Motgångarna var inte slut för Fagersanna. Några minuter före pausvilan kom även 0–3 som stod sig till pausvilan. En riktigt jobbig första för FIF.

I andra halvlek lyckades Fagersanna få till en del chanser, men laget lyckades dock inte spräcka gästernas målnolla.

Skribent: Johan Persson
Epost: Adressen Gömd
Främmestads IK - Herrar, Div 4 Norra
Bergevi
465 97 Nossebro
Telefon: 051253140
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Främmestads IK - Fotboll
Bergevi
46597 Nossebro

Kontakt:
Tel: 051253140
E-post: This is a mailto link

Se all info