Hoppa till sidans innehåll

2014 var bra men 2015 blir ännu bättre

01 JAN 2015 23:06
En liten säsongs summering från året som gått och året som komma skall
  • Skapad: 01 JAN 2015 23:06

Främmestads IK hade ett fantastiskt roligt år under 2014. Damerna gjorde sin första säsong i div 3. En dålig placering gjorde dock att laget slutade på nerflyttningsplats men skam den som ger sig. Nästa år Spelar Laget ihop med Elmer/Fåglum-Nossebro och detta kommer bli en stor succé då de kommer bidra till mer gemenskap i kommunen bland tjejerna och utveckla alla både fotbollsmässigt och civilt med många glada fotbollsminnen och även mycket skratt.


Herrarna gjorde under 2014 även succé i ”Boråsserien” då man visade att det spelar ingen roll vilken serie man spelar i utan att man ger ändå 100%. Vi var en ynka poäng ifrån fjolårets succé då vi fick kvala mot Jula och Corner. Vi fick under året spela matcher där alla betydde nånting vi var med in i kaklet och gav allt, sen kan man ju alltid gnugga detaljer och se vart vi gjorde bort oss under säsongen men vi vann och förlorade som ett lag under hela året och hade jävligt roligt.


Tack för denna säsong så ses vi nästa år igen.


Varför tror jag då att nästa år kommer bli så himla mycket bättre?

 

Jo, därför att ”de äldre” fortsätter på tisdagar att göra ett enormt bra jobb med att hålla anläggningen fräsch och fin.

 

Att våra ungdomslag blivit ett år äldre allihopa och på så sätt närmar sig sina första minuter i seniorlagen.

 

Att Damlagets ledare har lagt ner ett mycket bra jobb på att få ihop nästa års grupp då de ska samarbeta med våra ”fina” grannlag Nossebro och Elmer/Fåglum.

 

Att Daniel Olsen tar sitt ansvar och stannar nästa år för att fortsätta utveckla våra spelare, då han är den bäste vi haft i klubben på länge.


Att i stort sett alla spelare valt att fortsätta sin resa med laget över nästa år också.


Att Nossebro tog sig upp till Div 5 igen så vi får två härliga derbyn under nästa år.

 

Att Orienteringen fortsätter slussa in ungdomar i klubben på det sättet man gjort under året. ( grymt imponerad av hur de jobbar för att utveckla sin sida av klubben. )

Jag hoppas även att alla som jobbade ideellt för klubben på något som helst sätt även fortsätter med det nästa år och även får någon annan person att börja tillföra något, ju mer folk desto bättre. Någon  som vill börja fixa och dona så är det bara lyfta telefonen och ringa Peter Falkebäck eller Camilla Werngren så fixar dem arbetsuppgifter åt er.

 

Gott nytt år allihopa så ses vi nästa år!!!

Skribent: Robin L
Epost: This is a mailto link

FIK bladet finns att köpa för 70:-

Postadress:
Främmestads IK - Fotboll
Bergevi
46597 Nossebro

Kontakt:
Tel: 051253140
E-post: This is a mailto link

Se all info