Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Här är det öppet för spelare, ledare, föräldrar och fans att skriva in korta kommentarer om vårt lag. Elaka påhopp eller rasistiska kommentarer får absolut inte förekomma !

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
2 maj 2016 09:47 av supporter

FSK DAMLAG

Tyvärr Eva( 8 januari) kan jag meddela dig att FSK har inget damlag längre!! Numera heter det BARA Kramfors. För det har bara registrerats det namnet hos Svenska Fotbollsförbundet och inte som alla trott Kramfors/FSK.Sorry!!!

20 mars 2016 18:46 av undrande

KRAMFORS/FRÅNÖ SK

i början av sammanslagningen i damsatsningen lät det att höra det skulle stå ALLTID Kramfors/Frånö men vad jag kan se så står det bara Kramfors. Tycker att det kan svaras på från ansvariga varför det står så och förmedla det gärna till Ante .

8 januari 2016 12:46 av Eva

Fråga

Hejsan. har Fsk något damlag längre?

28 juni 2015 20:37 av undrande

uppdateringar

hur ser truppen ut egentligen? skulle vara roligt att veta vilka som är med, inte bara förnamnen. Måste man gå in på K:As hemsida för att se det eller har FSK egen "trupp"?

7 maj 2015 20:57 av besviken!!!

Hemma matcher på IP

Jag undrar lite om det intw skulle vara läge att skippa inträde på de matcher som spelas på IP, ha någon kiosk eller någe annan försäljning om ni behöver ha in pengar men tror personligen att spelarna skulle uppskatta mera publik istället på matcherna. Det är rätt många matcher på just IP nu och har vi lite att göra så kan vi dra ner och kika bara för att men har ju då ingen lust att betala varje gång. Köpa fika, ja dricka eller så är helt okej men entré är inget som lockar!!

11 december 2014 17:59 av GRATTIS

FOTBOLL

ser tillbaka 17sept. och förstår nu att detta var uppvärmningen på det som komma skall. Ska verkligen bli kul att se vilka som kommer att starta i "elvan" i div3.Man kan ju hoppas att någon fsk:are får chansen men man vet aldrig. Slitaget på planen måste väl fortsätta nu när det blir div.4 spel eller? Ja det var slutet att se högre div. spel på Tuvan tålde inte många säsonger där inte. Förstår att det finns spelare som ändrar klubb framöver och ryktena var ju sanna!!!!!

6 december 2014 18:49 av Proffsliv

Utbildning?

På www.proffsliv.se har vi spelarresor, tränarutbildningar och turneringar utomlands för lag!

21 september 2014 23:31 av Johan

SGIF FF-Frånö SK höjdpunkter

Grattis till segern, här finns det lite höjdpunkter från matchen.
http://www.sportwire.se/node/26114

Matchen från i våras finns på samma sida.

Stefan, jag antar att du vill ha hela denna match på DVD också. Det är på gång. Mvh/Johan S, SGIF FF 0768043458

17 september 2014 13:19 av Stefan

Forts.

Slutord...vi ledare och ansvariga i Frånö SK sätter alltid fotbollen i första rummet, det har vi gjort med beslutet att spela de två sista matcherna i Kramfors.

17 september 2014 13:18 av Stefan

svar forts.

Ansvar mot våra spelare, vi har också ett ansvar att erbjuda våra motståndare detsamma och ansvar att bjuda publiken på den bästa fotbollen. 
Sen att vissa tror att vi nu med Kramfors IP flyttar fotbollen till stan har fel, Tuvan är vår borg och vi kommer att spela där också...men tuvan mår nog bra av ett avbrott i slitaget också. Enda problemet jag ser är sponsorsbiten men är övertygad om att Patrik Asplund (kommunen) har en lösning tillsammans med oss på det också.
Forts: nästa

 


 

Postadress:
Frånö SK - Fotboll
Envägen 4, Lars Östlund
87243 Kramfors

Besöksadress:
Hästuddsvägen 2, Frånö IP
87243 Kramfors

Kontakt:
Tel: 0703438118
E-post: This is a mailto link

Se all info