Hoppa till sidans innehåll

Äntligen har försäsongen kört igång!


Äntligen har försäsongen draigt igång igen. =) Första passet igår, ganska jobbigt första pass.Nina "Ninja , Morsan" Wågberg körde ett bra styrkepass, var en pinne med i leken. Glömt bort var den styrkeformen heter, men jobbig var den iallfall. Tror dem flesta har träningsvärk idag. Nina sa att igår var en lätt mjukstart, så fyssen lär bli tuffare och tuffare. Men det är bara att bita i, för vi ska jävla göra succe i divison 3.

Blev små matcher i slutet, extremt kul att kicka boll igen. Och det såg endå bra ut trotts nästna två månader utan boll. Det är bara att forsätta så här kommer det se riktigt bra ut :)

Det som också var kul att se så mycket folk, 18 stycken var vi. Väldigt bra och kul med en nya ansikten också, Är extremt dåliga på namn så jag återkommer med det. ;) Dem var väldigt duktiga och var inte fega, ingen balett om man säger så.

 

Sen kul sak är jag fått ansvaret att uppdatera hemsidan, vilket kan bli lite kul. Vad som helts kan hända. En impuls rapp kanske dyker upp då och då ;)

 

 

En sak till vi ska väl gräva guld igen;)!

Uppdaterad: 22 APR 2014 11:25 Skribent: Elma Nilsson
Frånö SK - Fotboll
Lars Östlund
872 43 Kramfors
Telefon: 0703438118
E-post: This is a mailto link
 

Postadress:
Frånö SK - Fotboll
Envägen 4, Lars Östlund
87243 Kramfors

Besöksadress:
Hästuddsvägen 2, Frånö IP
87243 Kramfors

Kontakt:
Tel: 0703438118
E-post: This is a mailto link