Hoppa till sidans innehåll

Friluftsfrämjandet Lokalavdelning Braås - Gymnastik

 

Välkommen till Braåsgymnasternas hemsida!

_________________________________

 

Alla våra grupper har nu tagit jullov och Braåsgymnasterna önskar er alla en riktigt god jul och gott nytt år! Vårterminen börjar v.6 (Ändrat datum pga covid-19 & stängda hallar)

Klicka i menyraden för att se vad som gäller för olika åldersgrupper. Nya gymnaster tas in under de 3 första veckorna på terminen. Några av våra grupper kräver föranmälning. 

Inför vårterminen 2021 söker vi ledare till barngymnastik födda 2015. Föreningen erbjuder förslag på träningsupplägg, redskapsbanor med mera om detta önskas så inga förkunskaper krävs. Det finns även väldigt bra korta utbildningar för barngymnastikledare som du har möjlighet att gå om du vill. Tveka inte att höra av dig på This is a mailto link om du är intresserad eller har frågor. Vi hoppas att du vill hjälpa oss så att vi återigen kan erbjuda gymnastikträning för denna åldersgrupp!

 

Gå gärna in under fliken "Föreningen" Där hittar du mer info om oss, vår policy, föreningskläder, styrelsen och hur du på ett enkelt sätt kan stödja vår verksamhet mm

 

Följ oss gärna på facebook: fb.me/braasgymnasterna
Har du frågor och funderingar kring vår verksamhet? Skicka gärna ett mail till adressen This is a mailto link
____________________________________________

Nyheter från föreningen

2021-01-18
 
2020-12-27
 
2020-10-17
 
2020-08-15
 
2020-08-05
Inför terminsstarten bjuds alla ledare och styrelsemedlemmar in till ett uppstartsmöte tisdagen den 11 augusti kl. 18.00 i Rappgos visningslokal. Samtliga ledare och styrelsem...

Sponsor till
Braåsgymnasterna  

 

Postadress:
Friluftsfrämjandet Lokalavdelning Braås - Gymnastik
Anna Widén, Bruhns väg 4
36342 Braås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info