Hoppa till sidans innehåll

Friluftsfrämjandet Lokalavdelning Braås - Gymnastik

 

Välkommen till Braåsgymnasternas hemsida!

_________________________________

 

Klicka i menyraden för att se vad som gäller för olika åldersgrupper. Nya gymnaster tas in under de 3 första veckorna på terminen vilket innebär att våra grupper just nu är stängda. Vill du börja träna hos oss öppnar grupperna igen i januari. Några av våra grupper kräver föranmälning.

Inför höstterminen har vi tagit beslut om att återuppta våra träningar inomhus. För att minimerar risken för smittspridning följer vi folkhälsomyndighetens och gymnastikförbundets rekommendationer. Alla deltagare ska:
-Tvätta händerna när de kommer till gymnastikhallen
-Tänka på att inte dela vattenflaskor
-Byt om hemma före och efter aktiviteten
-Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta i aktiviteter alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under träningen ska man gå hem direkt.

 

Inför vårterminen 2021 söker vi ledare till barngymnastik födda 2015. Föreningen erbjuder förslag på träningsupplägg, redskapsbanor med mera om detta önskas så inga förkunskaper krävs. Det finns även väldigt bra korta utbildningar för barngymnastikledare som du har möjlighet att gå om du vill. Tveka inte att höra av dig på This is a mailto link om du är intresserad eller har frågor. Vi hoppas att du vill hjälpa oss så att vi återigen kan erbjuda gymnastikträning för denna åldersgrupp!

 

Gå gärna in under fliken "Föreningen" Där hittar du mer info om oss, vår policy, föreningskläder, styrelsen och hur du på ett enkelt sätt kan stödja vår verksamhet mm

 

Följ oss gärna på facebook: fb.me/braasgymnasterna
Har du frågor och funderingar kring vår verksamhet? Skicka gärna ett mail till adressen This is a mailto link
____________________________________________

Nyheter från föreningen

2020-10-17
 
2020-08-15
 
2020-08-05
Inför terminsstarten bjuds alla ledare och styrelsemedlemmar in till ett uppstartsmöte tisdagen den 11 augusti kl. 18.00 i Rappgos visningslokal. Samtliga ledare och styrelsem...
 
2020-06-12
 
2020-01-15

Sponsor till
Braåsgymnasterna


  

 

Postadress:
Friluftsfrämjandet Lokalavdelning Braås - Gymnastik
Anna Widén, Bruhns väg 4
36342 Braås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info