Hoppa till sidans innehåll

Friluftsfrämjandet Lokalavdelning Braås - Gymnastik

 

Välkommen till Braåsgymnasternas hemsida!

_________________________________

 

Uppdaterad info om träningar 6/4-20

I nuläget bedömer vi att det inte är lämpligt att återuppta våra träningar inomhus. Istället pågår planering för alternativ verksamhet som till exempel träning ute eller uppdrag att genomföra på egen hand. Detta kommer att se olika ut för olika grupper så var uppmärksam på information från era egna ledare kring vad som gäller framöver.

Vid alla aktiviteter gäller Folkhälsomyndighetens råd "Den som är sjuk, även med milda symptom, ska inte delta i aktiviteter alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande." Tänk också på att byta om hemma, inte dela vattenflaskor och att alltid komma med nytvättade händer till träningen.

 

INSTÄLLDA TRÄNINGAR

Den 21 mars har styrelsen tagit beslutet att ställa in alla våra gymnastikträningar. Detta beslut gäller tills vidare och anledningen är att göra vad vi kan för att minska smittspridningen av coronaviruset covid-19. Det finns en riskbedömningsmall framtagen av folkhälsomyndigheten som gymnastikförbundet vill att man använder sig av för att bedöma om man ska bedriva verksamhet eller inte. De risker som finns i våran verksamhet är att den bedrivs inomhus och att deltagarna har närkontakt med varandra. Vi har dessutom bland våra ledare några som tillhör riskgrupper och har samhällsviktiga jobb. Därför lägger vi nu vår verksamhet på is ett tag framöver och hoppas på att utvecklingen snart vänder så det känns säkert att starta upp våra grupper igen.

Hoppas alla har förståelse för beslutet. Var rädda om er själva och varandra!

 

 

 

 

Vårterminen 2020 startade v.3 (v.4 för F&P-15)

Nya gymnaster tas in under de 3 första veckorna på terminen där inget annat anges.

Klicka på P=pojk, F=Flick och födelseår i menyraden för att se vad som gäller för din grupp

 

Gå gärna in under fliken "Föreningen" Där hittar du mer info om oss, vår policy, föreningskläder, styrelsen och hur du på ett enkelt sätt kan stödja vår verksamhet mm

 

 

OBS! Vi byter Facebookssida
Den nya fb-sidan finns nu tillgänglig på : fb.me/braasgymnasterna
Har du frågor och funderingar kring vår verksamhet? Skicka gärna ett mail till adressen This is a mailto link
____________________________________________

Nyheter från föreningen

2020-01-15
 
2019-12-28
Ett nytt avtal är undertecknat och det finns nu återigen möjlighet att köpa föreningskläder på Stadium. Läs hur du gör det under fliken "föreningen" "föreningskläder"
 
2019-12-12
Tyvärr kan man just nu inte köpa föreningskläder på Stadium. Det beror på att...
 
2019-10-21
I helgen tävlade mixgruppen på Sydosttrampetten i Vetlanda. Efter en bra tävlingsinsats kom de på en 4:e plats av 11 lag!
 
2019-10-06
Under vecka 40 och 41 pågår insamling av pantflaskor och burkar(även utländska) Har du några du vill skänka kom ner till hallen och lämna någon av de tider det finns gymnaster...

Sponsor till
Braåsgymnasterna


  

 

Braås

Bil & Traktor

Postadress:
Friluftsfrämjandet Lokalavdelning Braås - Gymnastik
Anna Widén, Bruhns väg 4
36342 Braås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info