Hoppa till sidans innehåll

Information till ledare


På denna sida finns viktig information till dig som är ledare i föreningen. I våra dokument Policy för Braåsgymnasterna och Handlingsplan för värdegrundsarbete beskrivs vår värdegrund och föreningens inställning till tävling/bredd, alkohol, droger och doping, ledarutveckling samt en kort sammanfattning av vad som är viktigt att tänka på vid behandling av personuppgifter. Policyn innehåller även en beskrivning av hur man ska agera om man upplever att policyn inte följs. Dessa dokument förväntas du som ledare vara väl förtogen med och aktivit arbeta för att de efterlevs. 

Under fliken Handlingsplaner hittar du vår handlingsplan för brand, skada och kris. Även dessa förväntas du som ledare vara väl förtogen med och följa. 

Under Riktlinjer för gymnastikträning i Braåsgymnasterna hittar du vårt utvecklingsdokument som ska ses som ett stöd för dig som ledare när du planerar innehållet för din grupps träningar. 

På denna sida kan du även klicka dig vidare till mer information om tävlingar och kurser och läsa mer om vad som gäller för dig som ledare angående medlemsskap i föreningen, avgifter, reseersättning och ledarvård. Du hittar även en länk du kan använda när du ska begära ut ett utdrag ur belastningsregistret

 

Det finns också mycket information på Gymnastikförbundets hemsida

www.gymnastik.se

och regionens hemsida

www.gymnastik.se/sydost

 

Wordmall med logga - bra att ha när man lämnar ut information till gruppen!

Uppdaterad: 21 JUL 2018 11:05 Skribent: Hanna Johansson

Sponsor till
Braåsgymnasterna


 

 

Postadress:
Braåsgymnasterna - Gymnastik
Evert Carlsson, Movägen 13
36342 Braås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: braasgymnasterna@gma...

Se all info