Hoppa till sidans innehåll

Covid-19

12 JUN 2020 12:49
  • Skapad: 12 JUN 2020 12:49

Uppdaterad info om träningar 6/4-20

I nuläget bedömer vi att det inte är lämpligt att återuppta våra träningar inomhus. Istället pågår planering för alternativ verksamhet som till exempel träning ute eller uppdrag att genomföra på egen hand. Detta kommer att se olika ut för olika grupper så var uppmärksam på information från era egna ledare kring vad som gäller framöver.

Vid alla aktiviteter gäller Folkhälsomyndighetens råd "Den som är sjuk, även med milda symptom, ska inte delta i aktiviteter alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande." Tänk också på att byta om hemma, inte dela vattenflaskor och att alltid komma med nytvättade händer till träningen.

 

INSTÄLLDA TRÄNINGAR

Den 21 mars har styrelsen tagit beslutet att ställa in alla våra gymnastikträningar. Detta beslut gäller tills vidare och anledningen är att göra vad vi kan för att minska smittspridningen av coronaviruset covid-19. Det finns en riskbedömningsmall framtagen av folkhälsomyndigheten som gymnastikförbundet vill att man använder sig av för att bedöma om man ska bedriva verksamhet eller inte. De risker som finns i våran verksamhet är att den bedrivs inomhus och att deltagarna har närkontakt med varandra. Vi har dessutom bland våra ledare några som tillhör riskgrupper och har samhällsviktiga jobb. Därför lägger vi nu vår verksamhet på is ett tag framöver och hoppas på att utvecklingen snart vänder så det känns säkert att starta upp våra grupper igen.

Hoppas alla har förståelse för beslutet. Var rädda om er själva och varandra!

Skribent: Hanna Johansson
Epost: Adressen Gömd

Sponsor till
Braåsgymnasterna


  

 

Braås

Bil & Traktor

Postadress:
Friluftsfrämjandet Lokalavdelning Braås - Gymnastik
Anna Widén, Bruhns väg 4
36342 Braås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info