Hoppa till sidans innehåll

FrisbeeFrämjandet nyheter


En ny era har påbörjats!

 

Från och med den 13e okt 2015 är FrisbeeFrämjandet (FF) idrottsföreningen FrisbeeFrämjandet! Detta innebär att vi numer har ett organisationsnummer hos skatteverket, 802497-5941, och ett föreningsnummer hos Riksidrottsförbundet (RF), 51599.

 

Ordförande i FrisbeeFrämjandet är Magnus Schmidt, sekreterare är Daniel Koivunen och kassör är José Esparza La Torre. Vice ordförande är Jonas Nordelius. Vid kommande årsmöten är alla registrerade medlemmar välkomna att rösta om andra namn till dessa platser och allt annat som rör FF.

 

Vid det första årsmötet närvarade Magnus Schmidt, Daniel Koivunen, José Esparza La Torre och Jonas Nordelius och då beslutades även att en årsavgift för medlemsskap i FF kommer att tas ut med summan 150skr/år. Så fort FF har ett bank/plus -girokonto kommer FF kunna ta in medlemmar men självklart är alla som varit en del av FF tidigare välkomna. Pengarna kommer användas demokratiskt och vid behov och är alltså något som kommer alla medlemmar till gagn. FF kommer även hjälpa medlemmar som vill tävla att få PDGA-nummer och/eller andra situationer då en medlem behöver hjälp med administrativa frågor gällande frisbeesport/discgolf.

 

Vi börjar så och ser fram emot mycket plast i luften i framtiden.

 

Mvh

Magnus Schmidt

Ordförande FrisbeeFrämjandet

(2015-10-13 13:59)
Grattis - nu har er förening tillgång till IdrottOnline Klubb. Det är verktyget där ni via hemsidan kan hantera och publicera all tänkbar information för er förening! Ni kan lägga upp lag- och gruppsidor inklusive aktivitetskalendrar. Ni har också ti...
 

Postadress:
FrisbeeFrämjandet - Frisbee
Götgatan 93
11662 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: mangeschmidt@hotmail.com

Se all info