Hoppa till sidans innehåll

Träningsgrupper Ungdom


Hej alla skidåkare och föräldrar!

Nu har kommunen lagt ut snö på 1,7km slingan och runt Björnberget uppe på ÖSK- sammanlagt 2,5km. Man kliver på spåret vid "torget" där spåren går runt. Där möts vi vid varje träningstillfälle tills dess hela skidstadion är utlagd.

Alla träningstillfällen är numer på snö om det inte kommer några andra besked. I de äldre träningsgrupperna alternerar vi varannan vecka mellan skate och klassiskt. Ojämna veckor är det klassiskt och jämna veckor är de skate. Minnesregeln är OK-regeln(ojämn-klassiskt).

Nu i början är det lite begränsat med spår och det är svårt att köra allt för mycket övningar så inledningsvis blir det ganska mkt köra fritt med kompisarna. 

Nu kommer en ojämn vecka då det egentligen är klassiskt, men då alla inte fått fram all utrustning och klistertuber så är det även fritt fram att köra skate om det är mer praktiskt. Huvudsaken är att man är med och tränar!

Frösö IF har löst ett gemensamt "spårkort" för våra träningstillfällen på måndagar och torsdagar inkluderande hjälpande föräldrar. För övrig tid så får man lösa ett eget spårkort. Vi har tyvärr inga rabatter för ngt sådant.

Så samling kl 18 vid torget för alla grupper för den första riktiga skidträningen på snö!

Vi ses i spåret!

 

Har ni frågor om verksamheten hör av er till Daniel 

This is a mailto link 0703104443.

Uppdaterad: 04 NOV 2018 18:55 Skribent: Gisela Norberg

Postadress:
Frösö IF - Skidor
Fröjavägen 31
83247 Frösön

Kontakt:
Tel: 063-128859
E-post: This is a mailto link

Se all info