Hoppa till sidans innehåll

Friidrottsskola 2013


Frövi IK:s och Wedevågs IF:s friidrottsskola/-vecka på Fröjevi lockade drygt 20 deltagare som med stort engagemang under veckan provade på ett flertal friidrottsgrenar och friidrottsövningar. Extra roligt var att flera av deltagarna var helt nya friidrottare.

Veckan avslutades på fredagen med en lagtävling över sex grenar som blev otroligt spännande. Pers (personliga rekord) avgjorde poängfördelningen. Två av lagen fick dela segern, och de var endast en halv poäng före det tredje laget! Alla gjorde mycket fina insatser, att klara av hela sex grenar på tre timmar är imponerande, och att dessutom presetera på topp fantastiskt bra gjort. Sammanlagt slog deltagarna nästan 80 pers!

På tisdagen (då gruppen med de äldsta deltagarna befann sig i Vedevåg för stavhopp och släggkastning), fick vi besök av Nerikes Allehanda.

Stort tack till alla energiska och glada barn, och ett lika stort tack till våra duktiga ungdomsledare Daniel, Isabella, Linnéa, Mateusz, Oskar, Pontus och Thomas, och till Kristin, som med hjälp av Lina m.fl., tog ett särskilt ansvar för de äldsta deltagarna. Bra jobbat allesammans!

Välkomna att delta i vår ordinare träningsverksamhet. Frövi IK:s träningstider finner du på denna sida. Vi tränar utomhus en bit in i september (exakt datum anges så småningom här på sidan), och övergår sedan till inomhusträning. Wedevågs IF:s träningstider kommer du till genom ett klick.

Uppdaterad: 13 JUL 2015 10:59 Skribent: Cecilia Arensmeier

Postadress:
Frövi IK - Friidrott
Fack 8
71821 Frövi

Kontakt:
Tel: 0708694644
E-post: This is a mailto link

Se all info