Hoppa till sidans innehåll

Angående anmälningsavgifter


Frövi IK friidrott drivs helt ideellt, och alla våra intäkter (träningsavgifter, aktivitetsstöd, överskott från Fröviloppet) går tillbaka till verksamheten. De används främst till hallhyra, inköp av utrustning och startavgifter vid tävlingar.

Hur många starter föreningen har möjlighet att bekosta beror på ekonomiskt läge, och tävlingsintresse vid olika tidpunkter. För närvarande gäller följande:

  • Föreningen står för startavgiften i tre grenar per tävling om anmälan sker inom ordinarie anmälningstid.
  • Deltagare bekostar själva: 
    - deltagande i ytterligare grenar
    - alla efteranmälningar
    - grenstarter vid uteblivet deltagande (gäller ej vid skada eller sjukdom)
  • Vid de flesta tävlingar får föreningen en faktura för alla startavgifter i efterhand (ibland betalas efteranmälningar direkt på plats). För att underlätta vår ekonomiska administration hoppas vi att ni som anmäler er i fler än tre grena, eller efteranmäler, på egen hand betalar in aktuell summa till Frövi IK friidrotts bankgiro: 327-0360. Ange vid betalningen namn och tävling. Vilka avgifter som gäller framgår av inbjudan till tävlingen. 
  • Vi är lite dåliga på att följa upp/hålla koll på efteranmälningar och liknande, så ni som vet med er att ni har tidigare (efter)anmälningar att betala får gärna göra det i efterhand. Det går bra att uppskatta en ungefärlig summa… Alla pengar går som sagt tillbaka till verksamheten.

Tack för hjälpen och lycka till på arenorna!

Uppdaterad: 31 DEC 2015 11:32 Skribent: Cecilia Arensmeier

Postadress:
Frövi IK - Friidrott
Fack 8
71821 Frövi

Kontakt:
Tel: 0708694644
E-post: This is a mailto link

Se all info