Hoppa till sidans innehåll

Några utvalda funktioner


 

Målgrupp

Vilken användare är du? IdrottOnline är ett mycket stort system med stöd för många olika roller i idrottssverige. Allt från den aktive till förbundsledning. Stöd finns för alla, vilka delar just du väljer är upp till dig. Titta på de vanligaste rollerna och behörigheterna.

 

Mobilitet

Idrotten finns överallt i Sverige. Allt från en uppvärmd inomhus hall med både datorer och bra uppkoppling till aktiviteter som sker i skogen långt från närmaste mobiltäckning. Läs mer om IdrottOnline och mobilitet .

 

Hemsida

IdrottOnline tillhandahåller en helhetslösning för föreningar att kunna skapa en snygg och tydlig hemsida så att föreningen lätt kan kommunicera med sina medlemmar.
På webbplatsen kan ni själva välja hur vill skapa er struktur och vilka funktioner ni vill använda er av.

 

Medlemsregistret

Alla anslutna föreningar till RF har möjlighet att använda sig av medlemsregistret i IdrottOnline. Här kan administratören sköta om hela föreningens register och ta ut rapporter till styrelsen och förbundet.
Medlemmar med fullständigt personnummer uppdateras mot folkbokföringen (SPAR) utan kostnad för föreningen.

 

LOK rapportering

Via IdrottOnline är det enkelt att digitalt närvaroregistrera dina medlemmar. Du kan direkt via bl.a. IdrottOnline app se föreningens alla LOK-stödsaktiviteter, lägga upp nya aktiviteter och knyta både befintliga och nya medlemmar till de olika aktiviteterna.

 

Avgifter

Genom IdrottOnline kan du hantera avgifter på förenings- eller förbundsnivå. Betalning sker med kort, faktura eller direktbetalning.

Uppdaterad: 14 MAR 2018 16:54