Hoppa till sidans innehåll

Föräldrar


APP

 

Kommunikationskanalen IdrottOnline erbjuder mängder av möjligheter till dialog inom och mellan föreningar och förbund. Med hjälp av hemsidan, grupp- och lagrum och mobilappen så bildar du själv en helhet för bra kommunikation.

Som idrottsförälder har du säkert behov av att kunna se kommande aktiviteter för ditt barn. Du vill kunna hitta kontaktuppgifter till ledare och andra föräldrar i klubben och du vill kanske kunna skicka meddelanden till dessa. Allt det kan du i IdrottOnline. Genom att klubben har lagt upp dig i en grupp i medlemsregistret kan du komma åt både aktiviteter och kontaktuppgifter via IdrottOnline-appen. Du kan också via hemsidan, om föreningen använder IdrottOnline som sin hemsida, gå in och titta på aktiviteter och nyhetsrapportering från verksamheten.

Det och mycket mer kan du göra i IdrottOnline, som idag inte bara är en hemsida utan också ger dig som ledare möjlighet att administrera din egen grupp både via datorn och i telefon eller surfplatta via IdrottOnline-appen.

 

Funktioner

  Mobilappen

  Gruppadministration

  Närvaroregistrering

Uppdaterad: 07 JUN 2016 15:54