Hoppa till sidans innehåll

Populär tävling 6 juni

06 JUN 2018 14:24
Nära 30 personer mötte upp när vår sportinggrupp bjöd in föreningens medlemmar till tävling i jägarsporting på nationaldagen.
  • Uppdaterad: 06 JUN 2018 14:34

Det var ett fint försommarväder med växlande molnighet och svag vind, dvs. perfekt skytteväder denna dag.
Sportinggänget med Robin Karlsson och Daniel Lindahl i spetsen hade lagt upp en väldigt varierande bana med både höga, låga, snabba och långsamma duvor.

De båda ovanstående nämnda herrarna lade beslag på de två första platserna i Öppna klassen med Krister Pettersson som 3:a.

Hög duva


Jägarklassen, som var dagens största, vanns av Tony Hildingsson före Nicklas Andersson och Hans-Olof Johansson. Fjärdeplatsen fick avgöras genom särskjutning där Leif Johansson var starkast.

Gustaf


Elisabet Ehnemark var ensam dam men i juniorklassen kunde vi glädjande nog se sex deltagare. Jonathan Sjögren och Gustaf Sundin hade båda skjutit fina 41 träffar så även här var tvunget att ta till särskjutning, den här gången för seger i klassen. Jonathan visade sig vara något starkare denna dag och vann med en duvas mariginal särskjutningsmålet.

Rabbit duva


Ett stort tack riktas från alla oss som var med till sportingkillarna som arrangerade en riktigt trevlig dag på skjutbanan.

Resultatlista

Skribent: Christer Svensson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Glömminge-Algutsrum-Färjestaden JSK - Skyttesport
Krister Pettersson, Holmetorp 104
38690 Färjestaden

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info