Hoppa till sidans innehåll

STG-hallen


Sedan juni 2016 har Stockholm Top Gymnastics en egen hall!

Efter många år av idéer och drömmar om en egen hall har det äntligen slagit in. Det började med en planeringskonferens i januari där styrelse, anställda och ledare från våra olika sektioner, föräldrar och gymnaster var med. En fråga som diskuterades flitigt var just hallfrågan och hur vi kunde få drömmen till verklighet.

Else Oleskog, styrelserepresentant och förälder till en av våra AG-gymnaster ledde hallfrågan under konferensen och visade upp olika lager och lokaler runt om i Stockholm. Vi som deltog i samma grupp föll direkt för en lokal, belägen i Bromma. Vi började ivrigt rita upp möjliga redskapsskisser, drömde om en hall som dag och kväll var fylld av träningshungriga gymnaster i alla åldrar. Att vi 11 månader senare skulle ha förverkligat denna dröm är ren lycka!

Den 1 juni klev vi in genom dörrarna till det som i dag är STG-hallen. En tom lokal som nu är full med redskap. Två ordentliga barrar,  snurräck, bommar i alla storlekar, höjder och material, trampetter, luftgolv, klossar, tjockmattor och mycket mer!

Kansliet har flyttat in i ett stort, ljust och rymligt rum. Här får alla anställda plats att sitta och arbeta. Det finns även plats för våra ledare att komma in och slå sig ner, planera och hämta andan. Det är annat än vad vi kunde erbjuda i kansliet i Åkeshov på 12m2.

Till detta har vi även ett gym som ännu fylls med maskiner, stänger, hantlar och mattor. En danssal där vi startat upp dansklasser med vår fantastiska Maria Edner. Gammal landslagsgymnast i STG och som nu är proffsdansare och kommer hit en dag i veckan och dansar med våra gymnaster.

Lokalen har gett oss och kommer fortsätta att ge oss massor av möjligheter. Framförallt har fler barn fått möjligheten att prova på denna fantastiska sport som vi tränar och bedriver, gymnastik!

Är ni intresserade av att komma förbi att kika på vår hall? Då är ni välkomna att kontakta oss på kansliet This is a mailto link

Uppdaterad: 20 SEP 2017 15:30
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
GF Stockholm Top Gymnastics - Gymnastik
Ulvsundavägen 106
16867 Bromma

Kontakt:
Tel: +4686870770
E-post: This is a mailto link

Se all info