Hoppa till sidans innehåll

Invigningen av hallen


Den 24 september 2016 hade vi en stor invigning av hallen!

Alla gymnaster och föräldrar bjöds in och även gamla gymnaster och viktiga personer i STG’s historia. Gymnastikförbundet var även inbjudna och självklart var det öppet hus under hela dagen för alla som var nyfikna.

 

Under dagen var det uppvisningar och prova på träningar. För den som blev hungrig fanns det goda wraps och festis att släcka törsten med. Ansiktsmålningen för de små deltagarna var mycket uppskattat och vi fick se både drakar och fjärilar!

Vid 15.00 började det dra ihop sig för den officiella invigningen. Där fick vi se Parkourgruppen uppträda, våra grannar Kindahls Dansakademi visade upp fantastisk dans och självklart var våra egna gymnaster från trupp och AG med och visade upp sin bästa sida.

 

 Klippa bandet gjorde vår alldeles egna Else Oleskog (för att läsa mer om Elses inblandning i hallen kan ni läsa här), AG-gymnasten Filippa Sundquist och ordförande Gärmund Sandberg ordförande o Gymnastikförbundet Region Öst. När bandet var klippt ringde Filippa in hallen i vår fina klocka som donerades i samband med invigningen av Familjen Oleskog/Johansson.

Målet med invigningen var att visa upp vad vi har lyckats och åstadkommit med under året, visa upp vår fantastiska hall. En egen i hall i Stockholm Stad är det inte många föreningar som kan stoltsera med.

Uppdaterad: 20 SEP 2017 15:30
E-post: Adressen Gömd 

 

facebook

26810_medium_sponsorhuset_logo_500x172

 


 

Samarbetspartners

 

Vera

Gympa sport

Skins.se

All in Sports

 

 

Postadress:
GF Stockholm Top Gymnastics - Gymnastik
Ulvsundavägen 106
16867 Bromma

Kontakt:
Tel: +4686870770
E-post: kansli@stockholm-top...

Se all info