Hoppa till sidans innehåll

Dansmix


Komplettera din gymnastikträning med dans!

Från och med hösten 2016 finns det möjlighet att anmäla sig till våra nystartade grupper - dansmix. Där får du möjligheten att prova på olika dansstilar så som jazz, musikal, street, modernt och balett samt lära dig olika koreografier. Perfekt komplement och extraträning till din gymnastik!

Ledare för klasserna är proffsdansaren Maria Edner som har en lång bakgrund som landslagsgymnast i föreningen och har bland annat SM-guld i Artistisk Gymnastik på sin meritlista. Maria tog precis examen från Balettakademin i Stockholm och har dansat sedan hon slutade med gymnastiken 2010. 

Hon gör även fristående till gymnaster och har även hjälpt även till med danser och koreografi till uppvisningar och hjälpt till som ledare i Stockholm Top Gymnastics. 

Terminen består av 14 tillfällen (med uppehåll för lov och röda dagar). Träningen är i vår alldeles egna, nya och fina hall vid Ulvsundavägen 106 i Bromma. 

 

Alla flickor från 4år och uppåt är välkomna att anmäla sig, oavsett om man har en plats i någon av våra ordinarie grupper eller ej. 

 

En dag/veckan 1400kr

Medlemsavgift på 250kr betalas en gång per kalenderår

 

Klicka här för anmälan. Platserna är begränsade. Skynda dig med din anmälan, först till kvarn!

Uppdaterad: 20 SEP 2017 15:22
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
GF Stockholm Top Gymnastics - Gymnastik
Ulvsundavägen 106
16867 Bromma

Kontakt:
Tel: +4686870770
E-post: kansli@stockholm-top...

Se all info