Hoppa till sidans innehåll

Truppgymnastik


Stockholm Top Gymnastics Truppverksamhet innehåller trupper som tävlar både regionalt, nationellt och även internationellt. Vi erbjuder grupper både för den som önskar träna mycket och den som önskar träna lite mindre, för den som satsar mot nationell/internationell toppnivå och för den som tränar för motionens skull.

I truppgymnastik tränar och tävlar man som ett lag i redskapen hopp (trampett), matta (tumbling) och fristående. Under träning används även mycket trampolin, dans kombinerat med stationsträning, styrka, kondition och rörlighetsträning.

Truppverksamheten jobbar stenhårt för att följa och utvecklas med ledarskapsteorin SDT (self-determination-theory) och arbetar med internutbildningar, diskussionsforum och ständig utveckling/utvärdering. Sektionen har gemensamma läger med alla trupper, samarbeten under tävlingar, samträningar mellan grupperna och ett ledarteam som jobbar ihop med gemensamma övningsbanker, koreografier, träningsplaneringar och ett rörligt tränarschema. 

Gymnasterna är uppdelade i olika trupper utifrån ålder, nivå och egna önskemål och ambitioner men en viktig del för oss är för alla att se det stora laget - vår verksamhet! (Tips! Se filmen om STG´s kärleksbubbla nedan)

 

 

Vi vill gärna bli fler!

Vi vill gärna bli fler "toptjejer" i grupperna. Vi är ett gäng träningsmotiverade tjejer med höga mål och ambitioner och vill gärna ha fler kompisar som vill vara med på vår resa! För provträning vänligen kontakta ansvarig.

 

Ia Giotis är idag Truppansvarig för våra tävlingsgrupper. Önskar ni komma i kontakt med ansvarig klicka här för uppgifter. 

 

Uppdaterad: 20 SEP 2017 15:21 

 

facebook

26810_medium_sponsorhuset_logo_500x172

 


 

Samarbetspartners

 

Vera

Gympa sport

Skins.se

All in Sports

 

 

Postadress:
GF Stockholm Top Gymnastics - Gymnastik
Ulvsundavägen 106
16867 Bromma

Kontakt:
Tel: +4686870770
E-post: kansli@stockholm-top...

Se all info