Hoppa till sidans innehåll

Ny Huvudledare Barn och Breddgrupper!

12 JAN 2018 17:21
  • Skapad: 12 JAN 2018 17:21

Ny Huvudledare för vår Barn och Breddverksamhet!

Caroline har ett långt förflutet inom föreningen där hon startade som gymnast 2008 i en liten skolsal i Vällingby. Stark, motiverad och ambitiös fortsatte hon träna i många år och tävlade länge inom föreningens truppverksamhet. 

Redan 2011 tog hon sitt första ledaruppdrag i föreningen och har sedan dess varit aktiv tränare både för trupper och barngrupper, stora som små. 

Carro, som vi alla känner henne som, har en härlig förmåga att nå alla gymnaster oavsett ålder och nivå. Med ett aktivt, genomtänkt och inspirerande ledarskap skapar hon glädje och utveckling både hos gymnaster och hos tränare. 

Vi är superglada över att nu kunna få Carro som huvudledare för våra barn, ungdoms och vuxengrupper. Rollen som huvudledare är en 100% anställning som tillsammans med vårt kansli och föreningsledning ansvarar för kvalitet och kontinuitet i vår fantastiska breddverksamhet. Carro kommer att synas mycket ute i våra grupper, på läger och andra aktiviteter och jobba tillsammans med alla våra duktiga ideella ledare.  

Carro börjar på kansliet från och med 15/1. Varmt Välko

Skribent: Maria Malmberg
Epost: Adressen Gömd 

 

facebook

26810_medium_sponsorhuset_logo_500x172

 


 

Samarbetspartners

 

Vera

Gympa sport

Skins.se

All in Sports

 

 

Postadress:
GF Stockholm Top Gymnastics - Gymnastik
Ulvsundavägen 106
16867 Bromma

Kontakt:
Tel: +4686870770
E-post: This is a mailto link

Se all info