Hoppa till sidans innehåll

High Five


Stockholm Top Gymnastics har genomgått Rädda Barnens utbildning High Five – ett processarbete som vill skapa förutsättningar för barnidrott, fri från mobbning, kränkning och diskriminering. 

Arbetet har bestått i ett antal träffar med en 15 personer stor grupp bestående av gymnaster, ledare, föräldrar, kanslipersonal och styrelse som har diskuterat hur vi ska undvika dåliga beteenden inom vår förening, under ledning av Rädda Barnen.

Resultatet av dessa träffar har lett fram till en informationsbroschyr som finns tillgänglig i pappersformat men även här; Uppförandekod.  Här beskriver vi den uppförandekod vi vill ska genomsyra hela föreningen oavsett vilken roll du har; från gymnast till alla unga och vuxna ledare, förälder, anställd eller personer med annan anknytning till föreningen. Arbetet har lett fram till en konkret handlingstrappa om hur vi ska agera vid olämpligt beteende, som vi hoppas alla kan ta till sig och känna delaktighet med.

Gruppens arbete har också lett fram till en Nolltoleransknapp  som man kan använda om man vill ha kontakt med vårt eget värdegrundsombud. STGs värdegrundsombud består av personer i styrelsen vars uppgift är att ge stöd och hantera de anmälningar som kommer in.

Även Värdegrunden har uppdaterats.

För den som vill veta mer om High Five-gruppens arbete eller prata med styrelsen, kommer en styrelserepresentant att finnas tillgänglig i STG-hallen en kväll varje månad framöver. Dit är alla välkomna med frågor, synpunkter eller bara för att prata om våra barns bästa. Datum för dessa tillfällen kommer snart.

Uppdaterad: 20 SEP 2017 15:12
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
GF Stockholm Top Gymnastics - Gymnastik
Ulvsundavägen 106
16867 Bromma

Kontakt:
Tel: +4686870770
E-post: This is a mailto link

Se all info