Hoppa till sidans innehåll

Äntligen match för HU16

12 JAN 2009 22:23
Efter mer än 1 månads speluppehåll var det äntligen dags för match.
  • Skapad: 12 JAN 2009 22:23

Bussresa en tidig söndagmorgon tillsammans med 4 tjejlag för matcher i Övertorneå. Efter två flickmatcher var det äntligen dags för match. Efter en kanonstart var ledningen 8-2 tidigt i första perioden. Sen hände nåt... Stillastående försvar samtidigt som motståndarna började sätta treor vilket betydde 16-14 till hemmalaget efter 1:a.

Andra perioden fortsatte i samma stil, dvs Kuivakangas satte treor, ibland med mycket tur men det räknas ju också. Samtidigt missade vi säkerligen 10 layups första halvan av period 2. Så äntligen lossnade det efter Henriks tvåpoängare i minut 5 så ledningen var vår i halvtid.

Tredje perioden visade GBBK att man har det jämnare laget och kunde sakta men säkert dra ifrån till som mest dryga 20 p. Kuivakangas kunde återigen genom  bra trepoängsskytte snygga till siffrorna, slutresultat 61-71. Poängbäst för dagen Gustav tätt följd av Manne. Försvarsmässigt finns det saker att jobba på. Det lär behövas inför helgens matcher där först Avan väntar på lördag och Sunderbyn söndag.

Skribent: 

Stadium 195x300-banner-stadium

 

   Besök oss på facebook

unnamed

      LBC

     Luleå Basket

 

 BC Luleå

          NBBF

 

                 SBBF

Herrligan

 

   Damligan

Postadress:
Gammelstads BBK - Basket
Stadsötorget 1
95431 Gammelstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info