Hoppa till sidans innehåll

Basketfestivalen i Göteborg 13-16 maj, P-94

18 MAJ 2010 20:08
Helgens basketfestival i Göteborg blev en stor framgång för våra killar
  • Uppdaterad: 09 OKT 2012 10:58

Trots bra motstånd lyckades vi vinna alla matcher i gruppspelet. Detta gav oss plats i åttondelsfinalen där vi tyvärr, efter en helt jämn match, föll mot Nässjö. Killarna visade återigen att vi är ett riktigt bra lag när vi spelar som bäst. Bra försvar med hög intensitet, kryddat med bra skytte har varit genomgående för dessa matcher.

 

GBBK - Ale basket   48-21

Oscar sänkte Ale med fem 3or i första halvlek (15 min rinnande tid!). Luften gick ur dem och vi kunde defilera. Plus till Sebbe för starka drives och Max för bra returtagning.

GBBK - Sundsvall Dragons   22-20

Utvecklades till en riktig batalj med tufft försvarsspel från båda lagen. När det skulle avgöras var det Carl som hade modet och satte våra fyra sista poäng. Emil agerade som den blockkkung han är och knäckte deras tvåmetersspelare.

GBBK - Tysvaer   42-26

Stabil seger trots ett vilt kämpande Tysvaer som spelade på gränsen. Carl fortsatte att leverera. Gustav L kom in och satte viktiga poäng. Men matchens behållning var nog Pontus monsterblock.

GBBK - Nässjö   32-45

(åttondelsfinal)

Bra start men sen rann det iväg till minus 11 i halvtid. Helplanspress och heroiskt kämpande tog oss tillbaka i matchen. Låg under med endast en poäng i den senare delen av andra halvlek. Nässjö var skakade men kunde ta sig tillbaka pga några enkla misstag från vår sida. Två osportsliga gjorde att det rann iväg på slutet. Samuel hade sin bästa match och var närmast ostopbar. Gustaf B spelade sin bästa basket när det som mest behövdes.  

Skribent: Mats

Stadium 195x300-banner-stadium

 

   Besök oss på facebook

unnamed

      LBC

     Luleå Basket

 

 BC Luleå

          NBBF

 

                 SBBF

Herrligan

 

   Damligan

Postadress:
Gammelstads BBK - Basket
Stadsötorget 1
95431 Gammelstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info